Szekeres Viktor

Maszkos plakát a Kick-Ass 2-nek

Az előzetest követően plakát is érkezett a Ha/ver 2-höz, melyben az eddig megismert szereplők mellé többek között Jim Carrey is csatlakozik egy igen elvetemült "szuperhős" szerepében.

A Ha/ver 2 (Kick-Ass 2) tegnap megérkezett, csak 18 éven felülieknek szóló előzetesét azonnal követte a képregény-adaptáció első hivatalos plakátja is. A plakátot sokak kellemes meglepetésére nem Ha/Ver uralja, hanem Kis Dög is helyet kapott rajta, ami arra utalhat, hogy Chloë Grace Moretz még nagyobb szerepet fog kapni Aaron Taylor-Johnson mellett, mint az első epizódban.

A nagy kérdés, hogy a Ha/ver előzetes hájphoz képest gyengébb mozis szereplése után a folytatás hogy fog teljesíteni, hogy sikerült-e a filmnek DVD-n és a tévében elegendő új rajongót szereznie. A 2010-ben bemutatott produkció érdekes módon Amerikában és Amerikán kívül is 48 millió dollár bevételt gyűjtött. Ez persze a 30 milliós költségvetést és az erőszakos megvalósítást figyelembe véve nagyszerű teljesítmény, csak az előzetes elvárások voltak nagyobbak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!