Szekeres Viktor

Ennyi volt a Star Wars-sorozat

Hiába volt meglehetősen nézett a Star Wars: The Clone Wars, a Green Lantern és a Young Justice-tévésorozatokhoz hasonlóan a Cartoon Network befejezte sugárzását.

Az Amerikában pár hete befejezett 5. évaddal véget ért a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) című tévésorozat a Cartoon Networkön. Mindezt a gyártó Lucasfilm jelentette be, s a döntés nem tekinthető nagy meglepetésnek, hiszen már korábban is volt arról szó, hogy miután a stúdiót megvásárolta a Disney, a Star Wars-sorozatok olyan csatornákra fognak kerülni, melyek a Disney tulajdonában vannak.

A Star Wars: A klónok háborúja készítői miközben sajnálatukat fejezték ki a sorozat lelövése miatt, biztosították a rajongókat, hogy a történet nem ért véget, sőt, a legizgalmasabb sztorikat éppen most írják - azonban ezek a bónuszanyagok már nem a tévésorozat keretein belül kerülnek bemutatásra. A Lucasfilm természetesen indít új animációs Star Wars-sorozat, ami azonban már a mozis VII. epizóddal fog kapcsolatban állni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #10
    K.csog Disney...
  • gunji #9
    Kérlek, olvasd el még egyszer a hozzászólásom. Benne van a válasz arra, amit kritizálsz benne :P
    És igen, írtam már cikkeket, igaz nem rengeteget, s nem online portálokra :)

    De legfőképpen PEACE.
  • lammaer #8
    A cikkiras nem forditast jelent. Az altalad emlitett szovegben ott van az is amit konkretan kritizalsz...the most thrilling adventures ever seen... Az hogy irjak vaggy eppen csinaljak irrelevans a fogyasztas szempontjabol.. A lenyeg hogy nincs kesz es dolgoznak rajta, es termeszetesen meg van az igeret is, hogy ez sokkal jobb lesz mint amit valaha lattunk.
    Birom hogy itt az sgn mindenki rohadt nagy cikkiro okostojas, gondolom te is rengeteget irtal mar...
  • gunji #7
    Ugyan már, miből gondolod ezt? Csak felvázoltam a helyzetet, meg a véleményem. De annak örülök, hogy a cikkírón kívül mindannyian eléggé tájékozottak vagyunk.
    Én most nagyon optimistán reménykedek, hogy kiadják a maradék 20-30 részt.
  • GaborT28 #6
    Egyetértek veled. A Disney zsebre vág mindent, amihez nem köthető a neve. Az egész SW-t újraépíti. Látni fogunk mi még rebootot is....
  • cstommy #5
    Gunji: Nyugi, igazad van, de ha ezt így tovább folytatod agyvérzést fogsz kapni (vagy ha mást nem akkor ujj görcsöt) az SW miatt :D
  • gunji #4
    De az egy mozifilm, én a sorozatról és a játékokról beszéltem. Mennyiben indokolja az EP7 (és az esetleg EP8+EP9) elkészítése azt, hogy minden más folyamatban levő projektet elkaszáljanak?
    Arról lehet vitatkozni, hogy mennyire volt sikeres az EP1 3D-sítése, de arról nem, hogy a TCW egy nagyon sikeres _televíziós_ sorozat (volt). Nem hiába nézte hétről-hétre másfél-két millió ember, ami a kinti kábeles műfajban egy remek eredmény és amit a Disney a saját csatornáival még megközelíteni sem tud. Így most ahelyett, hogy a saját csatornájára tűzné, szerezve ezzel plusz előfizetőket és az SW név miatt drágábban eladható reklámidőt, inkább ilyen alattomos módon elkaszálja a sorozatot.
    Ugyanígy nem indokolja az új mozi sem a játékok felfüggesztését, sem a teljes EP6 utáni EU kukázását. A Hasbro-szerződés ejtéséről nem is beszélve.

    Az említett három színész szerződtetését a Disney főCEO-ja Bob Iger cáfolta. Az más kérdés, hogy Lucasnak inkább hiszek, mint neki. De így egészen nyilvánvaló, hogy mennyire keveri a sz*rt a Disney. S ez nekem nagyon megfexi a gyomrom.

    Az új mozinak lehet örülni, ez mindenkinek szíve joga. Én nem tudok. A TCW nekem semmivel nem volt kevésbé Star Wars, mint az eddigi két trilógia. Sőt. Lehetővé tegye, hogy megértsem Anakin EP3-beli döntésének okait, ezután már nem látom az SW világát csak fekete-fehérben. Nem beszélve arról, hogy heti rendszerességgel mindig újabb és újabb történeteket adott öt éven keresztül, s nemcsak háromévente egyszer. És ez sokat jelent.
  • GaborT28 #3
    Már leszerződtették Mark Hamillt, Carrie Fishert és Harrison Fordot. Ebből következik, hogy folytatás lesz; vagyis EP7.
  • gunji #2
    Várható volt valóban, hogy a TCW-t is törli a Disney. Mindent tönkre tesz, amihez hozzányúl: 3D-s mozibemutatók, 1313 és Final Assault játékok (plusz az SWTORról is szólnak már pletykák), Detours és TCW. Csak rombol, nem építkezik.
    Hogy kár-e a TCW-ért, azt döntse el mindenki saját maga, hiszen kinek a pap, kinek a paplan. Szerintem kár volt érte, az utóbbi évek legjobb sorozata volt. Szvsz.
    A cikkírónak meg már dobjunk össze egy angol szótárt, vagy ha annyira nincs képben, akkor látogasson meg szakoldalakat, de írjon olyat, ami nem igaz.
    Tényeket írjon, ne a saját következtetéseit. Ha saját véleményt akar írni, arra ott a fórum, szvsz.
    Egyrészt a 'legizgalmasabb sztorikat éppen most írják' mondatot vajon honnan vette, hiszen az eredeti szöveg 'we're continuing production on new Clone Wars story arcs that promise to be some of the most thrilling adventures ever seen' volt, azaz folytatják a gyártást. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy vadi új részeket írnak. Jelentheti azt, hogy a már korábban elkészült hatodik évadnak szánt részekből vágnak össze hosszabb történeteket, vagy a már a gyártás alatt álló részeket fejezik be.
    Másrészt sehol senki nem mondta azt, hogy az új sorozat az EP7 idejében fog játszódni. Sőt semmi olyan nyilatkozatot nem tettek, amiből következtetni lehetne, milyen korszakról szólna az. Ha volt ilyen, akkor kéretik forrást megadni hozzá.
  • GaborT28 #1
    Ez várható volt. A disney felszámol mindent, és a saját kezében összpontosítja az Erőket=) A sorozatért nem nagy kár; de jobbra sem számítok. A VII. epizódról is van már elképzelésem.... nem túl bíztató.