Szekeres Viktor

Itthon is egyre népszerűbb az aranykeresés

A hazai Discovery Channel újabb aranylázas valóságshow-jának, az Aranyláz a Bering-tengeren című produkciónak a második szezonja vasárnap kerül bemutatásra.

Itthon is egyre népszerűbbek az aranykereső valóságshow-k, melyek közül a hazai Discovery Channel az Aranyláz Alaszkában és A dzsungel aranya című reality-t mutatta be eddig - valamint az Aranyláz a Bering-tengerent. A csatorna közleménye szerint március 14-én újra csatlakozhatunk az alaszkai Nome kikötőjéből útnak induló kotróhajók legénységéhez, akik az „Aranyláz a Bering-tengeren” vadonatúj, második évadában a Bering-tenger kiszámíthatatlan vizeinek sötét és fagyos mélységeiben folytatják a kutatást az arany után.


Amikor a tengeren úszó jég elolvad a nyári hónapokban, ez az elszigetelt kikötőváros megtelik különös kincsvadászokkal, akik egyedi építésű, néha meglehetősen alkalmatlannak tűnő járműveken indulnak útnak. Ebben az évadban nem csak az egyre növekvő indulatok, hanem óriási szélviharok és a változékony időjárás is csak nehezíti a csapatok sikerét. A kérdések persze a szokásosak lesznek: vajon kik mehetnek haza gazdagon, és kik lesznek kénytelenek elismerni a vereséget?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #1
    Nálam az Aranyláz Alaszkában a favorit! :)