Szekeres Viktor

Lelőtték az új Hulk-filmről szóló pletykákat

Bármennyire is jó volt a fogadtatása az új Hulknak A bosszúállókban, egyelőre nincs szó arról, hogy a szuperhős újabb saját filmet kapjon, így legközelebb 2015-ben lesz látható.

Az elmúlt hetekben A bosszúállók nagy sikerének, valamint a filmbéli Hulk remek fogadtatásának köszönhetően fellángoltak azon pletykák, melyek egy új, önálló Hulk-mozifilmről szólnak. Azonban pár hetes találgatást, valamint a Planet Hulkról való álmodozást követően, két forrásból is véget vetettek a híreszteléseknek.

Mark Ruffalo, Hulk legújabb alakítója Twitterén tájékoztatta követőit arról, hogy Hulk legközelebb A bosszúállók 2-ben lesz látható és jelen pillanatban nincs tervbe véve semmilyen saját film. Ehhez persze hozzátette, hogy nem tesz le terveiről, hogy elkészüljön egy ilyen produkció, de egyelőre nincs szó róla. Később Joss Whedon is beszélt Hulk-karakteréről, s a saját filmmel kapcsolatban Ruffalo szavait visszhangozta, valamint kifejtette, hogy elég bonyolult karakterről van szó.

A Guillermo del Toro-féle Hulk-tévésorozat terve azonban továbbra is előkészítési fázisban van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #4
    Valahogy róla jobban elhittem, hogy egy saját képességeitől parázó tudós, mint Nortonról...
  • Zombee #3
    Hulkként mondjuk minden a rendezőn, forgatókönyvírón és a CGI munkatársakon múlt... :)
  • AZUL #2
    hát szerintem színászként is messze jobb mint a másik kettő...
  • Etinger #1
    Jó lenne, ha ezt is Whedon rendezné. Ruffalo meg talán a legjobb Hulk az összes közül, ha színészileg talán jobb is Norton, vagy Bana, de Hulkként nem.