Szekeres Viktor

Hozzánk is jön 2010 nagy mozis sikerének tévésorozat verziója

Az Így neveld a sárkányodat a 2010-es év egyik nagy mozis sikere volt, világszerte majdnem félmilliárd dollár bevételt hozott, és most tévésorozatként folytatódik.

A Cartoon Network itthon március 11-től, 16.00-s kezdéssel vág bele új animációs sorozatának sugárzásába. A Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai a DreamWorks Animation 2010-es sikerfilmje, az Így neveld a sárkányodat! (How to Train Your Dragon) című mozifilm tévésorozatos folytatása a már ismert szereplőkkel, de új, eddig még sosem látott sárkányokkal. A történet továbbra is a fiatal viking, Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya valószerűtlen barátságát örökíti meg


A Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai története ott folytatódik, ahol a mozifilm véget ér. Miután Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya megmentik a Hibbant-sziget népét a Vörös haláltól, megpróbálnak békét teremteni a sárkányok és az emberek közt. A sorozat rendezője John Sanford. A filmet tavalyi Egyesült Államokbeli bemutatója után 10 kategóriában jelölték a rangos Annie-díjra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!