Szekeres Viktor

Az RTL Klub tavasszal mutathatja be 2013 első sikersorozatát

Kőkemény sorozatgyilkosos krimisorozat tartja jelenleg lázban Amerikát, melyet nemsokára az RTL Klub mutathat be. Kérdés, hogy milyen időpontban kerülhet itthon adásba a széria.

Amerikát ősszel a Revolution című, jövőben játszódó dráma tarolta le, a Supernatural készítőjének, Eric Kripkének a szériája minden bizonnyal koncepciójával nyerte meg a közönséget. Az idei év első nagy sikere, a The Following azonban inkább színészeivel, hiszen sem a sorozatgyilkosos tematika, sem a szektás ötlet nem újdonság, azonban a főszereplő, Kevin Bacon nem mondható gyakori vendégnek a televízióban, s partnerét, James Purefoyt is sokan kedvelik.


Amerikában hetek óta 8-10 millióan követik figyelemmel a The Followingot, mely újoncként számít az egyik legnézettebb drámának, s sokak szerint csak idő kérdése, hogy mikor dönt úgy a Fox csatorna, hogy berendelik belőle a 2. évadot. A 15 részes első szezon készítője egyébként nem más, mint Kevin Williamson, aki eddig olyan sorozatokat tett le az asztalra, mint a Dawson és a haverok, a Vámpírnaplók és A pálmák árnyéka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #2
    A Revolution ékes bizonyítéka annak, hogy azért mert 'sikeres' (azaz sokan nézik) valami, még lehet borzalmasan unalmas és 'szar' :)

    De mondhatnám a BK-t is :D
  • Stefling #1
    Még egy szemét...