Szekeres Viktor

Végre elért hozzánk Steven Seagal akciósorozata

Bud Spencer után Steven Seagal "új" sorozatát is az RTL Klub vette meg. Az Igazságosztók című akciókrimit a csatorna március első csütörtökén fogja bemutatni, a Barátok közt után.

Ígéretéhez híven az RTL Klub megpróbál egyre több Amerikán kívül készített és/vagy független sorozattal jelentkezni főműsoridejében. Ezek egyike lesz az Igazságosztók (True Justice) című akció-krimisorozat, melynek nem más a főszereplője, mint Steven Seagal. A szériát kiemelten kezeli a csatorna, ami azt jelenti, hogy rögtön a Barátok közt mögött fogja adni, mégpedig csütörtökönként. Az első rész március hetedikén kerül adásba.


A sorozatban Seagal egy Elijah Kane nevű nyomozót fog alakítani. Az első rész 'Az igazság ára' címet fogja viselni, s a története a hivatalos leírás szerint a következő: "Kettős gyilkosság történik egy kisboltban, ahol az áldozatok kínai bevándorlók. A két áldozat kislánya szemtanúja lesz az eseményeknek, és egy rendőrt nevez meg tettesként, aki lebukása után alkut ajánl az egységnek. Egy komplett orosz maffia felszámolásának lehetőségét ígéri és vezetőjük kézre kerítését, ám az alku végül nem jön létre.". Ha valakinek ismerős a főhős karaktere vagy a történet, akkor annak minden bizonnyal az az oka, hogy a sorozat egyes epizódjai párosával önálló filmekként is megjelentik lakossági forgalmazásban egyes országokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #1
    végre????szerintem ugyan olyan szar lesz mint a filmjei szóval simán felejtős