Szekeres Viktor

Az X-Men: Az elsők rendezője a Fantasztikus Négyes rebootjában

Hiába rendezett eddig sokak által kedvelt filmeket Matthew Vaughn, azok bevételei kivétel nélkül csalódást okoztak. Ezúttal producerként próbálja felfuttatni az új Fantasztikus Négyes-filmet.

Sokan szomorkodtak, amikor kiderült, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégsem Matthew Vaughn fogja rendezni az X-Men: Az elsők folytatását, az X-Men: Days of Future Pastet. Mindennek az volt az oka, hogy bár Vaughn eddigi filmjei szinte kivétel nélkül csalódást okoztak bevételek tekintetében, a közönség mindegyiket kifejezetten szerette. Vaughn azon kevés rendezők közé tartozik ugyanis, akinek eddig az összes filmje (Torta, Csillagpor, Ha/Ver, X.-Men: Az elsők) 7.0 fölötti értékeléssel rendelkezik az IMDb-n.

Nos, Vaughn úgy tűnik ismét megpróbálkozik egy Marvel-képregény adaptációjával, azonban ezúttal ezt producerként fogja tenni. Mark Millar, Marvel-konzultáns tweetjében ugyanis azt írta, hogy ő lesz a producere a Josh Trank által rendezendő új Fantasztikus Négyes-mozifilmnek. Ezt a filmet a tervek szerint a 2015. március hatodikán fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goldmember #1
    a rebootoló kurva anyatakoat