Szekeres Viktor

Ki lesz az új X-Men-film főgonosza?

Még nem tudni, hogy pontosan kit fog alakítani Peter Dinklage a jövőre bemutatásra kerülő X-Men-mozifilmben, az azonban biztossá vált, hogy nem csak egy CGI-karakterről van szó.

A minap derült ki, hogy a Trónok harca című tévésorozatból (is) ismert Peter Dinklage fogja az X-Men: Az elsők folytatásában, az X-Men: Days of Future Pastban a(z egyik) fő rosszfiút alakítani. Arról azonban nem volt szó, hogy vajon milyen karaktert fog alakítani a színész. A neten természetesen azonnal elkezdődtek a találgatások, s az egyik legnépszerűbb rajongói tipp az volt, hogy az Alpha Flight törpenövésű Puckja lesz, azonban ezt cáfolta a rendező, Bryan Singer. Sőt, pontot tett azon pletykák végére is, melyek M.O.D.O.K., illetve The Watcher felbukkanását valószínűsítették.

Singer tegnap annyit árult el még a Dinklage által alakított karakter hús-vér figura lesz, nem csak számítógép által generált. A jelenlegi legnépszerűbb elmélet szerint ez arra engedhet következtetni, hogy Dinklage a mutánsvadász Sentinelek egyikét játszhatja el, minden bizonnyal Bolivar Trasket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alyr Archon #1
    Bolivar Trask akart az lenni, de ő majdnem 180 cm, úgyhogy ez így érdekes lesz