Szekeres Viktor

Itthon azért még tarolt a Die Hard 5

Itthon magabiztosan tarolta le hétvégén a mozis bevételi listákat Bruce Willis legújabb Die Hard-filmje, mely annak ellenére érdekelt több tízezer embert érdekelt, hogy tudtuk, nem sikerült túl jól.

Amerika fintorgott egyet, ott az ötödik Die Hard-film, a Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) csalódást okozó kezdést produkált, itthon azonban tömött sorokban vonult a nép a mozikba. Ennek meg is volt az eredménye, hiszen múlt héten csütörtöktől vasárnapig Bruce Willis új filmjét nézték meg legtöbben a magyar mozikban. Ez egész pontosan 69 971 nézőt fed, akik 95,6 millió forinttal gazdagították a hazai multiplexeket a jegyekért cserébe - s nagyjából ennek az összegnek a felével a mozik büféit.

A filmet egyébként 42 moziban kezdte el vetíteni az Intercom, a kalandos kedvűek még IMAX-teremben is megnézhették. A nagy kérdés, hogy ilyen kezdéssel sikerül-e a negyedik epizód valamivel több, mint 250 ezres nézőszámát reprodukálnia John McClane legújabb kalandjainak. Nos, minden attól függ, hogy a hazai közönség mennyire reagál érzékenyen a nem túl pozitív kritikákra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)