Szekeres Viktor

Az RTL Klub máris elpakolja új sorozatát

Február 19-től helyet cserél egymással az Éjjel-Nappal Budapest és a Fókusz, így az RTL Klub új sorozata 20:05-kor, a magazinműsor pedig 19:15-kor kerül képernyőre.

A nézettségért vívott küzdelemben nem túl gyakori jelenség az, amikor az RTL Klub számításai nem jönnek be. Ezúttal viszont ez történt, ugyanis a csatorna új tévésorozata, az Éjjel-Nappal Budapest (mely egy német széria történetét dolgozza fel) egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ráadásul a gyenge nézettsége az utána következő Fókusz teljesítményét is lehúzta.

Az RTL Klub nem is várt sokáig, s máris reagált arra, hogy a TV2 egy ideje nyerni a 19:00-s sávot: az Éjjel-Nappal Budapest és a Fókusz a mai naptól helyet cserél - előbbi 19:15-től fog kezdődni, utóbbi pedig 20:05-től, melyet a másik napi sorozat, a Barátok közt fog követni új epizódjaival. A nagy kérdés, hogy az új időpontban nézett lesz-e a fiatalokról szóló új széria, vagy a közönség ezúttal nemet mond az RTL Klub új produkciójára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #6
    Nekem nagyon tetszik a műsor, remélem tényleg évekig fog menni! :)
  • Hirvaer #5
    Logikus döntés; akik a 8:00-ás munkakezdéstől csak azt várják, mikor láthatják újra a Mátyás Király tér kalandjait, nyilván már kezdés fél órával az rtl előtt kézdördelve ülnek és várják a napi premiert :)
  • lcee #4
    És mikor veszik végre le a műsorról?
    Nem elég szar volt enélkül is az rtl? :D
  • goldmember #3
    lehet hogy csoda történik és csökken az agyhalottak száma
  • cstommy #2
    +1(millió)
  • AZUL #1
    híg trágyalé az egész.... mocsokabb mint bármelyik vv....