Szekeres Viktor

Megjött a Hannibal Lecter új kalandjainak első előzetese

Bő egy hónap múlva már itthon is nézhetjük Hannibal Lecter "legújabb" kalandjait, éppen ezért már ideje volt, hogy előzetest is lássunk a Mads Mikkelsen főszereplésével készült tévésorozathoz.

Bár egyelőre csak az április negyedikei amerikai bemutató pontos dátuma ismert, de minden bizonnyal az Egyesült Államokban és Magyarországon majdnem egy időben fog bemutatkozni a Hannibal című új tévésorozat, mely Hannibal Lecter korai éveinek egyfajta krónikája lesz az ígéretek szerint. Lecter egy FBI-ügynökkel fog együtt nyomozni sorozatgyilkosok iránt - azzal a Will Graham ügynökkel, aki korábban már az Embervadász, illetve a Vörös sárkány című filmekben is feltűnt Lecter mellett.


A két főszereplőt Mads Mikkelsen és Hugh Dancy alakítja, s mellettük még Laurence Fishburne fog komolyabb szerephez jutni az első körben 13 részből álló szériában. Érdekesség, hogy az amerikai NBC csatorna úgy rendelte be a sorozatot, hogy annak szereposztása még nem volt ismert, s ebből következően még a pilotot sem forgatták le. Az első rész megrendezésére egyébként a készítők David Slade-et kérték fel, aki videóklipes munkák után két korrekt filmmel (Cukorfalat, A sötétség 30 napja) kezdte pályáját, azonban az Alkonyat: Napfogyatkozás már csúnyán kifogott rajta - azonban roppant sikeres lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!