Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a tavasz egyik legjobban várt scifije

A burok legújabb előzetese alapján végképp mindenki eldöntheti, hogy mennyire érdekli őt a Stephenie Meyer regényéből készített testrablós scifi, melyet március végén mutatnak be itthon.

Lehet, hogy nem annyira a hardcore scifi-rajongók várják A burok (The Host) mozis premierjét, de azt biztosra vehetjük, hogy az elkövetkező hónapok egyik legjobban várt scifis bemutatójáról van szó a Feledés mellett. Mindez azért lehetséges, mert A burok az Alkonyat-könyveket is jegyző Stephenie Meyer itthon is megjelent regénye alapján készült, s a papírforma szerint sok Twilight-fanatikust is lázba hozhat.


A nagy kérdés az, hogy azok számára, akik nincsenek oda az Alkonyat-filmekért, bejöhet-e az idegeninváziós, testrablós sztori, mely meglehetősen klasszikus alapokra építkezik, így a műfaj ismerőinek és kedvelőinek nem biztos, hogy annyira érdekes lesz. A válasz legkésőbb március 28-án kiderülhet számunkra, hiszen ekkorra lehet várni a hazai premiert, addig pedig meg lehet nézni a fenti előzetest, mely végképp megtesz mindet, hogy tudassa a nézővel azt, hogy miről is fog szólni a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #4
    pedig Saoirse Ronan miatt én kíváncsi lettem volna rá...
    de neked van igazad: elég volt belőle ez a pár perc.
  • Wittgen #3
    Így bemutató alapján tipikus f*s az egész. Azt hiszem, ebben a pár percben meg is néztem a filmet.
  • KillerBlue #2
    "rengeted sci-fi regény van aminek a tartalom jegyzéke komolyabb mint pl az egész alkonyat"

    Ááá ez nagyon tetszett! Jót nevettem! :D
  • Jacek #1
    Alkonyat írója??? anyám...... nem akar inkább romantikus regényeket írni? esetleg az menne .. de nem csinálnának belőle mozit... rengeted sci-fi regény van aminek a tartalom jegyzéke komolyabb mint pl az egész alkonyat szardarab.. mért nem abból forgatnak filmet...