Szekeres Viktor

Így fog kinézni az új Hannibal Lecter

Ahogy közeleg a Hannibal-tévésorozat áprilisi premierje, úgy gyűlnek a szériával kapcsolatos reklámanyagok. Előzetest sajnos még mindig nincs, de legalább kaptunk egy jó kis fotót.

Új promóciós kép érkezett a Hannibal Lecter korai éveit bemutató krimisorozathoz, mely nemes egyszerűséggel a Hannibal címet viseli. A képen természetesen magát, Hannibal Lectert láthatjuk, akit Brian Cox, Anthony Hopkins és Gaspard Ulliel után a dán Mads Mikkelsen fog eljátszani. A sorozat Amerikában április negyedikén fog indulni az NBC csatornán, s várhatóan a világpremier környékén az AXN is elkezdi sugározni.


A 13 rész erejéig berendelt tévésorozat készítője az a Bryan Fuller lesz, aki hírnevét olyan zseniális szériákkal alapozta meg, mint a Haláli hullák és a Halottnak a csók. Mads Mikkelsen mellett a másik főszereplőt Hugh Dancy fogja alakítani - ő Wil Graham FBI-ügynök karakterét kapta meg, akit például A vörös sárkányban Edward Norton játszott. Mellettük még Laurence Fishburne lesz kiemelt szereplő, aki a filmekből és Thomas Harris könyveiből ismert FBI-főnököt, Jack Crawfordot személyesítheti meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!