Szekeres Viktor

Plakát és új előzetes Tom Cruise tavaszi látványscifijének

Az idei év első felében több olyan scifi is mozikba kerül, amely sikerre esélyes. Ezek egyik természetesen a Feledés, melynek a főszereplője nem más, mint Tom Cruise. A film új plakátot és előzetest kapott.

Itthon április 11-én fog bemutatásra kerülni a mozikban Tom Cruise új filmje, a Feledés (Oblivion) - ez azt jelenti, hogy Amerika előtt egy nappal láthatjuk, hogy ezúttal jól választott-e a színész. A sokak által igencsak várt scifi a mai napon egy új, nemzetközi előzetest, valamint egy plakátot kapott. Cruise mellett a filmben olyan színészek fognak szerepelni, mint Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Nikolaj Coster-Waldau, Zoe Bell és Melissa Leo.


A rendező a TRON: Örökséget is jegyző Joseph Kosinski lesz, akinél jobbat talán nem is lehetett volna választani, hiszen a forgatókönyv alapját képező képregényt is ő jegyzi. Cruise a 2073-ban játszódó filmben a Föld egyik utolsó lakóját alakítja (a bolygót 60 éve földönkívüli támadás érte), aki felfedező útra indul egy pilótával, aki lezuhant a bolygón.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #8
    csak tudnám hoyg mitől röviden... a 4 és fél soros írásom utolsó mondatát olvastad csak?
  • AZUL #7
    nézd, a film megosztó ez tény. viszont azis tény, hoyg a fonalat ott veszi fel a második rész, ahol az első letette, kis időugrással. minden más maradt. értettem hidd el. sokan pl azért kritizálják a legacy-t mert hoyg lekopírozta az első részt. ami részben igaz, de rengeteget hozzá is tett. nem baj ha nem tetszik, de a véleményed elég irreleváns olyan értelemben, hoyg a film jó e vagy sem... neked nem tetszett, és sokan másoknak sem. és legalább ennyi embernek ha nem sokkal többnek viszont átjött a történet, a cselekmény.
  • NovaTerra #6
    Bírom az ilyen véleményeket. Röviden: "aki nem ért velem egyet, az nem értette a filmet. :)
  • pauly #5
    +1
  • cylonflatus #4
    Nekem is meghatározó volt az első TRON. Annyira, hogy mozi után hazamentem és bepötyögtem a C64-be, hogy Tron, are you there? Jött is válasz! Syntax error :)

    A 2 egy fos viszont, sajnos. Szerintem te meg az első filmet nem értetted, ha ennyire odavagy a másodikért..
  • sandor8206 #3
    sztem a Tron: legacy második fele tényleg egy Ökörség, ritka szar sztorit sikerült kitalálni
  • AZUL #2
    én láttam. gyerekkorom meghatározó filmje volt, napokig csak lestem... annyira ledöbbentett. most néztem meg újra. láttam az örökséget is, ellenben az ökörséggel... lehet rossz filmet néztél meg, ezért nem tetszett... hihetetlen, hoyg mennyi részletre figyeltek a filmben, már ami a történetre, és az első részt illeti... igenis méltó folytatása a filmnek, s a látvány az csak plussz ajándék. mindezt mondom úgy, hoyg én rajongtam a filmért, és nagy elvárásokkal ültem be megnézni, de abszolute nem csalódtam. aki nem így gondolja, az nem értette a filmet.
  • lambda5 #1
    A rendező: TRON - Ökörség ...
    (Ez az "ember" komplett paródiát csinált a Tron-ból... Aki látta az eredetit az tudja miről beszélek. )