Szekeres Viktor

A Halálos iramban sztárjával készül a B13 - A bűnös negyed feldolgozása

Vannak esetek, amikor a feldolgozásoknál sem érheti szó a ház elejét. Például most, amikor Luc Besson úgy döntött, hogy saját filmjét készíti el még egyszer, csak amerikai környezetben.

A Deadline információi szerint Paul Walker újabb olyan film főszereplője lesz, mely rendelkezik bizonyos előzményekkel. A Halálos iramban-sorozat sztárjáról pár napja az derült ki, hogy az új Hitman-mozifilm főszereplője lesz, most pedig az, hogy a B13 - A bűnös negyed amerikai feldolgozásában is ő alakíthatja a főhőst. (A 2005-ös francia filmről nyolc éve írt kritikánkat itt olvashatjátok el. Tényleg remekül sikerült.)


A Luc Besson producerkedése mellett készült B13 amerikai verzióját a Relativity Media fogja részben finanszírozni, s természetesen Besson is megmarad producernek. Sőt, a forgatókönyvet is a francia filmes írt az Elrabolva írójával, Robert Mark Kamen-nel, a rendező pedig egyik protezséje, Camille Delamarre, aki olyan filmekben dolgozott vágóként, mint A szállító 3, a Colombiana vagy az Elrabolva 2. A feldolgozása címe Brick Mansions lesz, 2014-ben kerülhet bemutatásra és jó hír, hogy Paul Walker partnere az eredeti filmből is ismert parkouros David Belle lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ng0ofy #7
    Szegény Besson, csóró lehet nagyon, ha ilyen ötletei vannak csak...

    Ez a palker vagy ki meg játszhat bármit, csak ne hitmant játsszon....
  • AZUL #6
    pedig az utóbbi lesz minden bizonnyal... :)
  • xido #5
    követem a filmjeit rendszeresen,sőt az FF4 elején a tetőn kergetőzés már némileg előfutára volt ennek,de nem tudom elképzelni,hogy David Belle szinten fog majd erkélyeken meg szellőző ablakokon ugrálni...se azt,hogy ő lesz a szőke zsaru,aki csupa pisztoly és lábmunka:)
  • zetortraktor #4
    Ráadásul ő volt a főszereplője az elmúlt tíz év egyik legjobb hollywoodi akciófilmjének, szóval jöjjön csak nyugodtan.
  • AZUL #3
    utánanézhetnétek ennek a paul gyereknek... eddig egyeltenegy filmjében sem használt dublőrt... simán beletanítják a jeleneteket, mert gyes gyerek... ha matt demonnak ment bourne, vagy keanu-nak a matrix-os kungfuzás, akkor neki miért ne menne egy kis parkour..
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Utóbbi. Tuti.
  • xido #1
    Walker mint parkour-ozó főhős..vagy kaszkadőrözés lesz és dróton rángatás?