Szekeres Viktor

A 2. évaddal folytatódik A zöld íjász

Itthon alig pár napja mutatták be A zöld íjászt, mely hatalmas sikerrel szerepel az RTL Klubon. A rajongók örömére Amerikában is nézett a széria, így az jövőre folytatódhat.

Még véget sem ért Amerikában A zöld íjász, vagyis az Arrow című tévés képregénysorozat első szezonja, de a rajongók máris készülhetnek a második etapra, ugyanis a CW csatorna úgy döntött, hogy igényt tart ősztől a második szezonra. Ez persze nem csoda, hiszen A zöld íjász a csajos csatorna egyik legnépszerűbb tévésorozata hetente majdnem 3 millióan követik figyelemmel a szívesen félmeztelenkedő Oliver Queen kalandjait. Az már csak hab a tortán, hogy a széria itthon is siker majdnem másfél milliós nézőszámával.

A CW csatorna elnöke azt is kiemelte, hogy az Arrow nem csak a képernyőn teljesít jól és produkál remek nézettséget, hanem az online jelenléte is kiemelkedő. A közösségi oldalakon is nagyon jól szerepel a sorozat, ráadásul a (legális) digitális megtekintéseket figyelembe véve a csatorna egyik legjobbja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #4
    :D
  • Hirvaer #3
    Én meg már azt hittem lesz végre egy bevállalós producer és az első évadot rögtön a 7.-el folytatja...
  • Wittgen #2
    Jóféle cucc. A főszereplő nem kicsit tréningelhette magát, jó kondiban van.
  • Laza #1
    Kár hogy a magyar szinkron borzalmas az eredeti hangokhoz képest. A srácnak is képesek voltak azt az unalomig elhasznált szinkronhangot adni, egyáltalán nem illik hozzá ...