Szekeres Viktor

Érkezik a Prison Break készítőjének új, Da Vinci-kódra hajazó tévésorozata - itt az előzetes

Paul Scheuring, a Prison Break készítője az elmúlt években hiába próbálkozott azzal, hogy sorozatterveit képernyőre juttassa, idén azonban végre mi is láthatjuk egyik új sztoriját, a Zero Hourt.

Amerikában február 14-én, csütörtökön mutatja be az ABC csatorna új sorozatát, a sokak által várt Zero Hourt. A Zero Hour azért keltette fel már tavaly májusban, berendelése idején a közönség érdeklődését, mert egyrészt a Vészhelyzetes Dr. Green, azaz Anthony Edwards visszatérését jelenti a képernyőre, másrészt, mert a készítője nem más, mint Paul Scheuring, aki pár éve A szökéssel (Prison Break) aratott nagy sikert a képernyőkön, harmadrészt pedig azért, mert a történet afféle összeesküvés, kincskeresős, vagyis valamennyire A Da Vinci-kódra is hajaz.


Mint a fenti előzetesből kiderül, Anthony Edwards mellett még a szereplőgárda tagja Addison Timlin, Michael Nyqvist, Scott Michael Foster, Carmen Ejogo és Jacinda Barrett. Az ABC első körben 13 részt rendelt be a Zero Hourből, mely egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szkeptikus magazin kiadójáról szól, akinek a feleségét elrabolják, a férj pedig olyan rejtélybe botlik, ami évszázadokon át ível és az egész Földet behálózza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #1
    hát inkább a Cage féle kincskeresős filmekre hajaz így elsőre....