Szekeres Viktor

Két rész után szüntettek meg egy új sorozatot

Nem sok ideig maradt képernyőn a Do No Harm című amerikai sorozat, mindössze két részt ért meg. Akit mégis érdekel, az valószínűleg nemsokára itthon is megnézheti az első és egyetlen szezon 13 epizódját.

Az amerikai NBC csatorna alig kezdte el adni a Do No Harm című sorozatát, már le is vette adásról. A modern Dr. Jekyll - Mr. Hyde-sztorit bemutató széria korai végzete nem meglepetés, hiszen a premiert mindössze 3 millióan követték figyelemmel, s a folytatásra alig 2 millióan maradtak. A csatorna az új sorozat helyett a továbbiaknak egy krimijének ismétléseit fogja adni, minden bizonnyal magasabb nézettséggel.


A Steven Pasquale, Alana De La Garza, Mousa Kraish, Michael Esper, Ruta Gedmintas és Phylicia Rashad főszereplésével készült Do No Harm egy igen menő és olykor kicsapongó idegsebészről szólt, aki korábban felbukkant sötét énjét egy gyógyszer segítségével nyomta el. Azonban ez az "én" egy idő után rezisztenssé vált a gyógyszerre, így minden este átveszi a főhős teste fölötti irányítást, s úgy dönt, hogy bosszút áll teste eredeti gazdáján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #2
  Szerinted csak 2 részt forgattak belőle? Jól van. Azzal egyetértek, hogy nem csoda, az intelligensebb sorozatok hamar megbuknak, Amerikának csak a rágógumi kell.
 • Griphons #1
  Jól értem?
  "...mindössze két részt ért meg. Akit mégis érdekel, az valószínűleg nemsokára itthon is megnézheti az első és egyetlen szezon 13 epizódját. "
  Tehát idehaza láthatjuk a nemlétező +11 epizódot is?
  Egyébként nem csoda, hogy levették műsorról...