Szekeres Viktor

Megvan a harmadik NCIS-sorozat szereplőgárdája

Teljessé vált az NCIS: Redként emlegetett krimisorozat szereplőgárdája. A választott színészek között több régi ismerős van, ki a 24-ből, ki a Vészhelyzetből, ki pedig a Miért éppen Alaszkából tett szert népszerűségre.

Teljessé vált az NCIS: Los Angeles spinoffja, az NCIS: Red munkacímen emlegetett sorozatterv szereplőgárdája. A szereplőkhöz utoljára Kim Raver csatlakozott, ő fogja alakítani a női főszereplőt. Férfi partnere John Corbett lett, a kisebb állandó szerepekben pedig olyan színészeket fogunk látni, mint Edwin Hodge, Gillian Alexy és Scott Grimes. A két sorozat között a legfőbb kapcsot az NCIS-rajongók által Owen Grangerként már ismert Miguel Ferrer fogja jelenteni, aki mind a Los Angelesben, mind a Redben állandó szerepet fog betölteni.

Mint az ismeretes, az amerikai CBS csatorna pár hónapja döntött úgy, hogy ideje még egy NCIS-sorozatot indítania. A döntés érthető, hiszen a 10. szezonjában járó NCIS jelenleg Amerika legnézettebb tévésorozata, míg a 4. szezonos NCIS: Los Angeles a második legnézettebb. Az NCIS: Red szereplői egy NCIS: Los Angeles-epizódban fognak bemutatkozni tavasszal - épp úgy, ahogy az NCIS: Los Angeles hősei tették pár éve egy NCIS-részben, s ahogy az NCIS szereplői feltűntek egy évtizede a JAG-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #2
    +1
  • xido #1
    mint egy falat kenyér,úgy kellett ebből megint egy sin off