Szekeres Viktor

Stallone is jó nagyot bukott

Ismét kiderült, hogy Sylvester Stallone csak más akciósztárokkal és folytatásfilmekben érdekli a közönséget, a saját, egyszemélyes akciófilmjei hidegen hagyják a nézőket.

Az valahol meglepetés volt, hogy Arnold Schwarzenegger új filmje, az Erőnek erejével hatalmasat hasalt, azon viszont már kevésbé döbbenünk meg, hogy Sylvester Stallone új mozija, a Bullet To The Head is elhasalt. A film pénteken 1,74 millió dollárt hozott Amerikában, ami gyengébb, mint a Jason Statham-féle Parker kezdése (2,15 millió dollár), sőt, még a Schwarzenegger-film 2,03 milliós nyitónapját is alulmúlta. Ez a start nagyjából 4,5 millió dolláros nyitányt jelez előre és 11-13 milliós amerikai összbevételt.

A film gyenge szereplése nem csak azért nem meglepetés, mert olyan filmről van szó, melynek a premierdátumát majd egy évvel eltolták, s nem csak a nagyon béfilmes előzetesekből lehetett sejteni, hogy a közönséget nem fogja érdekelni az akciósztár keménykedése, hanem azért is, mert Stallone sosem volt tömegeket vonzó név. Arnold Schwarzeneggerrel ellentétben Sylvester Stallone ritkán robbantott kasszát. Ha az akciósztárokkal felturbózott The Expendables - A feláldozhatóktól eltekintünk, akkor a színész legjobban kezdő nem folytatásfilmjének a Cliffhanger - Függő játszma számít, mely annak idején 16 millió dollárral indított.

A film ezzel az ötödik helyen nyitott. az első helyet a Warm Bodies című zombifilm szerezte meg 7,6 millió dollárral.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #12
    +1

    Fiatal vagyok , de erre ülök be az Alkonyat, meg a Hobbit helyett.
  • Csacsis #11
    Egyetértek!
  • Wittgen #10
    Én éppenséggel lesz*rom az amcsik véleményét, megnézem, aztán max csalódok. A Swarczi film is bejött, hozta a jóféle eksönt és hangulatot. Az meg, hogy manapság az alkonyat féle szopókák meg a nyálas akciófilmnek titulált ömlengések hódítanak, csak a jelen kor fiatal generációját minősítik.
  • Hirvaer #9
    Nem csak szövegértelmezési.. :)
  • wiIlcox #8
    Szerintem szövegértelmezési problémád van. Nem Stallone-val van gondom, nem is a filmjével, hanem azzal, hogy mekkora árbevételt produkált. Ez szerintem senkit sem érdekel rajtad kívül. Az, hogy mennyien látták, valamivel hasznosabb információ lenne, de ez is max. a birkákat érdekli, akik az alapján választanak, hogy merre megy a csorda.
  • kalapos01 #7
    Ja, hogy abból indulsz ki, hogy ami számodra értéktelen, az másnak is? Nem hiszem, hogy az internet neked készül. Ha perszonalizálni akarod, akkor azt olvasd el, ami érdekel. Minden tiszteletem, hogy egy téged nem érdeklő témára, mint Stallone egyik filmje, ennyi időt rászánsz.

    Továbbra sem értem, hogy a problémád. Ha megjelenik egy film, akkor hír. Ha bemutatják és teljesít valahogy, akkor hír. A hírt nem szeretni vagy nem szeretni kell. Az van. Attól függetlenül, hogy tetszik agy nem tetszik?

    A világon rohadt sok érdektelen infó van. Te döntöd el, melyiket fogadod be. Egy filmes oldalon egy filmes hírnek inkább van helye, mint a belek tevékenységének
  • wiIlcox #6
    Csupán annyi köze van, hogy a bevételi értékek maximum a producereket érdekli, hogy nyereséges lesz-e a filmjük. Én leszarom, hogy egy film mennyibe került és mennyit hozott a nyitó hétvégén, vagy bármikor. Valójában soha nem tudom, hogy mekkorák ezek az értékek. Nekem nem ettől függ, hogy egy film tetszik-e vagy sem. Vagyis számomra értéktelen információk. A cikkíró akár azt is írhatná, hogy hányszor fingott aznap, mert információ lenne az is, és kb. ugyanannyira érdektelen, mint a cikk tárgya.
  • kalapos01 #5
    Mi köze a kettőnek egymáshoz? Akkor majd lesz arról is egy hír, hogy sikeres. Ez csak egy tény. Nem kell továbbgondolni. Megtudtad, hogy szerepelt a film, gazdagodtál egy infóval. End of the story.

    Más kérdés, hogy ezért lehet, hogy mi sem fogjuk látni. (Nem mintha sok esélye lenne annak, hogy itthon siker lesz.)
  • wiIlcox #4
    Ki nem szarja le, hogy az usákoknál mennyi volt a bevétel! Számtalan film hasalt ott el, a világ többi pontján meg sikeres lett.
  • nemcsakizé #3
    Én meg szépen letöltöm és úgy nézem meg, nincs kedvem várni a Magyar premierre.