Szekeres Viktor

Újabb két éven át folytatódhat a legnézettebb tévésorozat

Lesz 11. szezonja is az NCIS-nek, a Gibbset alakító Mark Harmon ugyanis meghosszabbította eddigi szerződését, amivel a harmadik legjobban fizetett tévés színésszé válik.

Fellélegezhetnek az NCIS rajongói, hiszen jövőre is folytatódni fog kedvenc sorozatuk. Természetesen, mivel Amerika, Magyarország és a világ egyik legnézettebb sorozatáról van szó, ezért az sosem volt kérdés, hogy a CBS csatorna akarja-e folytatni a krimit, minden attól függött, hogy a színészeknek mennyire van kedve tovább dolgozni a sorozatban.

Nos, a "legfőbb" színésznek volt kedve. Mark Harmon ugyanis tegnap meghosszabbította két évvel eddigi szerződését, azaz rajta nem fog múlni sem a 11., sem a 12. évad. Harmon eddigi 500 ezer dollár körüli fizetése 700 ezer dolláros lesz, ezen kívül produceri rangját is tovább viheti, plusz új sorozatok gründolására is kap lehetőséget a csatornánál. Jelen állás szerint tehát lesz 11. NCIS-évad, azaz 2014. májusáig képernyőn marad a sorozat. Hogy a 12. szezon elkészülhet-e, az jövőre dől el, amikor a többi színésznek jár le a szerződése. De mivel Harmon vállalja, így nehéz lenne elképzelni, hogy 1-2 színész visszalépése miatt a CBS megszüntetné legnézettebb sorozatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    60 éve írnak krimiket Amerikában. Komolyan azt hiszed, hogy nem tudnak mit kitalálni? Elég kinyitni az újságot.
  • Fenrir #2
    Plusz még baromi unalmas, unalmas karakterekkel...A CSI is kifújt, mert elfogyott az ötlet belőle, ezek még mi az istent tudnak kitalálni vajon még 2 évadon keresztül?
  • Co1e #1
    Az egyik leg feleslegesebb sorozat ami valaha készült