Szekeres Viktor

Ezekkel a szuperfilmekkel köszönti a tavaszt az RTL Klub

Az RTL Klub pár napja rendezte meg a tavaszi szezonját beharangozó sajtótájékoztatót, melyen nem csak sorozatokat és sajátgyártású műsorokat jelentettek be, hanem szuperfilmeket is.

Ahogy a közönség már megszokhatta, az RTL Klub tavasszal is megpróbál legalább heti egy nagyobb mozifilmet bemutatni azoknak, akik már leszoktak a multiplexekbe való járkálásról. A mellékelt videón egy promóban összefoglalva meg is lehet nézni, hogy mely alkotások jelentik a csatorna kínálatát az elkövetkező hónapokra.


A legnagyobb RTL-es premier természetesen az Avatar lesz, de ugyancsak képernyőre kerül az annak idején éppen James Cameron scifijével egy időben bemutatott Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes is. A kínálatban persze szerepelnek még állatos filmek, akciómozik, illetve scifik is, de nem maradhatnak ki a képregény-filmek sem, és olyan nagyszabású alkotás is látható lesz a csatorna műsorán, mint az Ausztrália.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #6
    És ezt mégis miből? Én nem járultam hozzá, hogy az adómból filmeket vegyenek. A reklámoknak pont az a lényege, hogy az abból származó bevételből lehet filmet venni. Ellenkező esetben van HBO, vagy az m1 a sok ingyenélővel...
  • kalapos01 #5
    Nincs reklám? Akkor hogy vesznek minőségi filmeket?

    De oké, lássuk csak. Ma lesz a Fuss, dagi, fuss és a Medúzák. Holnap A koszorúslányok bosszúja és a Gladiátor.
  • Atisz #4
    Maradok az m1-en: minőségi filmek, reklám nélkül :)
  • nessboth #3
    Igen, baromi sokszor van, hogy beharangoznak, és ebből a fele sem valósul meg. Alvin és a mókusok, gagyi mami, marmaduke,igenember azok 1000% hogy lesznek.
  • csaekesz #2
    Az RTL Klub minden ősszel és tavasszal elhúzza a mézes madzagot előttünk, hogy milyen nagy hollywoodi filmeket ad majd le. Kár, hogy ezekből alig szokott megvalósulni valami. Az ördög prádát viselt már tavaly tavasszal is reklámozták, a Sherlock Holmest meg ősszel, de megint itt vannak. Természetes, hogy nem adhat az év minden napján premier filmeket, de kétlem, hogy az ezúttal felsorolt 11-12 film közül 6-nál többet is leadnak a tavasz során, még akkor is ha a csatorna költségvetését most nem viszi el az X-faktor, mert soha sem szokta megtenni.
    Az új filmektől mindig is félt a csatorna, és jelenleg sincsen nagy film kínálata, mert mindent a sorozatok visznek, és ha van az X-faktor. Ha filmeket ad, akkor meg inkább ismétel. Kérdem én, a Taxi filmeket már hányadszorra adja le például?
    Egyébként ha rászánná magát a csatorna komolyabb filmes "kultúrát" is kialakíthatna a műsor struktúrájában, hiszen mégis csak három nagy hollywoodi stúdióval van szerződése. Bár itt még mindig jobb a helyzet a filmek terén, mint a TV2-n, ahol ráadásul sokkal több helyről tudnak válogatni.
  • Zombee #1
    Hú. Ilyen durva brutális tévés nyarunk még sosem volt.