Szekeres Viktor

A Superman-reboot sikerétől függ Superman és Batman közös filmjének sorsa

Belső értesülések szerint még mindig nem lehet biztosra venni az Igazság Ligája-mozifilmet, hiszen annak megszületéséhez arra is szükség lesz, hogy Superman ne bukjon meg még egyszer.

A napokban a Variety írt cikket a Warner Bros. Entertainment elnök-vezérigazgatójáról, Kevin Tsujiharáról, valamint a Warner Bros. Pictures elnökéről, Jeff Robinovról, s e cikkben került sor arra a kijelentésre, miszerint a nyáron bemutatásra kerülő Zack Snyder-féle Superman-reboot, Az acélember szereplésétől függ, hogy elkészülhet-e az Igazság Ligája-mozifilm. Mint az köztudott, ez lehetne az a film, melyben Superman és Denevérember egy csapatban küzdhetne a világ megmentése céljából.

Persze nem csak az Acélember és a Denevérember lenne érintett a szuperhős-csapatról szóló történetben, hanem Zöld Lámpás, Csodanő és Villám is. A film előkészületei persze már most folynak, a produkció Will Beall forgatókönyve alapján készülne, a nagy kérdés csak az, hogy milyen eredménnyel lenne elégedett a Warner Az acélember esetében. A 2006-os Superman visszatér például Amerikában 200 millió, a világ többi részén pedig 191 millió dollár bevételt hozott, s ez nem volt elég a folytatáshoz - ellenben a 2005-ös Batman: Kezdődik esetében a 207+167 milliós teljesítmény is második részt eredményezett. (Mindez jól mutatja azt is, hogy előbbi esetében a negatív kritikák miatt a bevételek esésére, utóbbinál pedig a hozsannázó vélemények miatt a bevétel emelkedésére számított a stúdió. A sötét lovag kolosszális sikere azt bizonyította, hogy jól tették.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #5
    Rajongok a képregényekért már kölyök korom óta, különösen a DC hőseiért; de kicsit leállhatnának már. Annyira unalmassá válik az egész, hogy jellemtelenné válnak a karakterek.
  • hakos007 #4
    Flash kéne ide emberek :D
  • tomboy013 #3
    Miért? Ha téged nem érdekel nem nézed meg. Ennyi.
  • Ender Wiggin #2
    nem kell közös film. elég volt már a hülye szuperhősökből.
  • G22 #1
    Enyhe tudatalatti zsarolást érzek, hogy ha JL-t akarnak, akkor váltsanak jegyet :)