Szekeres Viktor

Új műsorokkal hajt nézőcsúcsra a Story4

Különleges helyszínen mutatta be tegnap a STORY4 az elmúlt évek legsikeresebb brit televíziós alkotását, amelynek debütáló részét a sajtó képviselői még a magyarországi premier előtt megtekinthették.

A Story4 tegnap a Brit Nagykövetségen tartott sajtótájékoztatót tavaszi terveiről, majd pedig bemutatta a sajtó képviselőinek február 10-i premierrel bíró Downton Abbey című angol széria első epizódját. "Ahogy mindenkinek, úgy nekünk is megvan a magunk a története. Bulvárcsatornából formálódtunk az igényes, máshol nem látható szórakoztatás otthonává, és a magunk példáján sikerült bemutatnunk, hogy a minőség nem feltétlenül ellentéte a népszerűségnek. Hiszen a STORY4 ma az ország 4. legnépszerűbb kábelcsatornája" - fogalmazott Borsány-Gyenes András, a csatorna vezérigazgató-helyettese.

A Story4 műsorából nem csak a bulvár tűnt el, hanem a telenovellák is - helyettük azonban jelen van, illetve lesz a Downton Abbey, a Poirot, a Miss Marple, a Murdoch nyomozó rejtélyei, a Foyle háborúja, a Miss Fisher rejtélyes esetei és a Maigret. A sorozatok műfaja mellett pár valóságshow is helyet kap a Story4-en: március negyedikén érkezik például Gordon Ramsay a Pokol konyhájával, február 16-tól pedig egy forgalmas repülőtér mindennapjairól szóló Airline lesz látható a csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!