Szekeres Viktor

Nagy képregényfilmet forgatnak Magyarországon

Tavaly Bruce Willis forgatott nálunk egy nagyszabású hollywoodi filmet, idén pedig Dwayne Johnsonnal, azaz The Rockkal kell, hogy beérjük, aki egy képregény adaptációjában fog szerepelni.

Andy Vajna egy amerikai lapnak adott nyilatkozatában megemlítette, hogy Magyarország ismét otthont fog adni egy nagyköltségvetésű hollywoodi produkció forgatásának. A tavalyi Die Hard-film után idén nyáron a Dwayne Johnson főszereplésével készítendő Herculest fogják itthon felvenni. A filmet az a Brett Ratner fogja rendezni, aki olyan filmeket tett eddig le az asztalra, mint a Csúcsformában-sorozat epizódjai, A vörös sárkány vagy az X-Men: Az ellenállás vége. Legutóbb a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című komédiával jelentkezett - és bukott meg.


A Steve Moore képregényéből készülő alkotás forgatókönyvét Ryan Condal írja, akinek ez lesz az első jelentősebb mozis munkája. A Hercules-képregényben eddig két hosszabb történet jelent meg a The Thracian Wars és a The Knives of Kush - a hírek szerint ezek alapján fog elkészülni a szkript. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Hercules: The Thracian Wars munkacímet viselő filmben kik lesznek Dwayne Johnson partnerei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #3
    Andy Vajda, lol...
  • nessboth #2
    Ja, sztem olyan Skorpiókirály és (új)Conan szintű lesz!
  • Ender Wiggin #1
    ez is buktaszagú.