Szekeres Viktor

Két hét múlva indul az RTL Klub HD - itt a logó

Az RTL Klub 2013. február 11-én megkezdi HD-adását, melyet kétféle logó fog jelölni - a teli HD-s logó a valódi HD-t, míg az az üres HD-s logó a nem HD-ban készült, de HD-nek minősülő képet jelzi majd.

Az RTL Klubon február 11-től kezdve az Éjjel-Nappal Budapest, a Híradó, a Fókusz, a Reflektor, a Házon kívül és a XXI. század, február 18-tól pedig már a Barátok Közt nativ HD-minőségben lesz nézhető. A tavasz folyamán továbbá megjelennek az első nativ HD A Gyanú Árnyékában-epizódok is, ősszel pedig természetesen így láthatják majd az X-Faktort is azon nézők, akiknek kábeltelevíziós szolgáltatója biztosítja az RTL Klub HD elérését.


Mindezek mellett az RTL Klub külföldi sorozatai és filmjei közül is egyre több kerül sugárzásra nativ HD-ban. A tévésorozatok közül már induláskor ilyen lesz a Transporter, Jean Reno Jo című sorozata, a The Following, valamint a Dr. Csont új szezonja, a filmek közül pedig A kutyakomédia, a Kéjjel-nappal, az Alvin és a mókusok 2., az Avatar, a Gagyi mami - Mint két tojás, A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó, az Amikor megállt a Föld és az Ausztrália.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #7
    Végre HD... már épp itt az ideje! Én örülök neki, majd idővel mégjobban kiforr az egész, emiatt kár pattogni. Magyarországon vagyunk. :D
  • Armagedown #6
    nincs rá szabad sávszélesség
  • McLarenpowa #5
    oszt mindigtévére is lesz é?
  • Zombee #4
    De, az HD lesz. Az ugyanis nem minőségi szabvány, pusztán a felbontásra vonatkozik. Innen nézve viszont a cikk is faszságot ír. HD-nek az minősül, ami HD felbontású.
  • Zombee #3
    Az utolsó bekezdés pont erről szól: lesz natív HD film. Lehet, hogy kevés, lehet, hogy szar, de lesz, a cikk rendben van.
  • Angel5 #2
    HD?? hiradó HD reklám HD??ki a tököm kiváncsi ezekre a szarokra?mert hogy a filmek nem lesznek HD az biztos szóval kúrvára felesleges..........
  • willcox #1
    "az üres HD-s logó a nem HD-ban készült, de HD-nek minősülő képet jelzi majd." - ??? Mitől lesz HD-nek minősülő valami, ha nem HD-ban készült? Attól, hogy felkonvertálják? Attól az nem lesz HD!