Szekeres Viktor

J.J. Abrams gyártja a következő Star Trek- és Mission: Impossible-epizódot is

J.J. Abrams csak rendezői minőségben nyergel át a Star Trekről a Star Warsra, producerként marad az Űrszekereknél, a rendező pedig jó eséllyel valamelyik "házi filmes" lesz a Bad Robot produkciós cégtől.

Mint az közismert, J.J. Abrams lesz az új Star Wars-mozifilm rendezője, ami persze azt is jelenti egyben, hogy nem valószínű, hogy tudja folytatni a Star Trek-filmek rendezését. Azonban nincs miért szomorkodnia a rajongóknak, hiszen ha lesz harmadik újkori Star Trek-mozifilm, akkor annak producere továbbra is Abrams marad, vagyis a sorozatot nem hagyja veszni hagyni, azt továbbra is a Bad Robot fogja gyártani. Hasonlóképpen producer lesz J.J. Abrams a Mission: Impossible-széria esetleges ötödik epizódjánál - mint ahogy a negyediknél is az volt.

Ez a szerep nem lesz szokatlan számára, hiszen a filmes szakma már elég régóta csak producerként és eseti filmrendezőként tekint rá - jelenleg is több sorozat fut J.J. Abrams produkciós cége emblémájával, amikben Abrams sem íróként, sem rendezőként nem vett részt. Azonban mivel a nevét feltüntetik a stáblistán, így sokan mégis vele azonosítják ezeket a sorozatokat, mely tényező talán az eladásukban is szerepet játszhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)