Szekeres Viktor

Itt az RTL Klub képregénysorozatának előzetese

A TV2 után az RTL Klub is elhoz egy őszi sikersorozatot Amerikából. Igaz, míg a Sherlock & Watsont 11-12 millióan nézik odakint, addig a Zöld íjászt csak 3 millióan.

Február elsejétől az RTL Klub is előrukkol egy őszi amerikai sikersorozattal. Míg a TV2 a Sherlock & Watson című krimivel fog próbálkozni, addig a piacvezető hazai tévécsatorna a szuperhősökre fogad és az Arrow című tinisorozattal próbál nézőket szerezni. A magyar keresztségben A Zöld íjász címet viselő képregény-adaptációt a CW csatorna mutatta be ősszel hatalmas sikerrel, a sorozat Amerikában jelenleg a 10. epizódjánál jár és még mindig 3 milliós átlagnézettséggel fut.


A képregények rajongóinak az is jó hír, hogy a premier során nem egy, hanem két részt is láthatnak a Zöld íjászból, melyet sokan a Smallville utódjának tekintenek. Persze inkább a csatorna és a műfaj miatt, hiszen a Smallville Zöld íjásza egy teljesen más karakter volt, és természetesen Oliver Queent is más színész alakítja. A Smallville-ben Justin Hartley játszotta az igazságosztót, ezúttal pedig Stephen Amell húzza a fejébe a csuklyát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #1
    Uhh ... hát ez eredetihez képest ez a szinkronhang .... borzalmas? :)