Szekeres Viktor

Mark Wahlbergnek egyedül jól megy, de Russell Crowe-val leszerepelt

Mark Wahlberg jó ideig kvázi egymaga is sikeressé tudott tenni egy filmet, viszont most, hogy Russell Crowe-val társult, azonnal bukást produkált. Nemsokára hozzánk is érkezik a Megtört város.

Olykor furcsa dolog a box office, a közönség nem feltétlenül úgy reagál egyes filmek premierjére, ahogy azt elvárnánk a formállogika alapján. Denzel Washington szinte minden filmje, minőségtől függetlenül megbízhatóan szállít egy bizonyos bevételi szintet, azonban amikor filmjében feltűnt egy másik sztár, John Travolta, meglepő módon egyik legkevésbé jövedelmező filmje született meg. Ugyanez volt a helyzet Jason Stathammel, aki egyszemélyes akciófilmjeit általában 10 millió dollár fölött nyitotta meg, azonban Robert De Niro és Clive Owens jelenlétével a Válogatott gyilkosok nem volt képes 10 milliós start produkálására. (És ez esetben arról sem lehet szó, hogy a film minősége miatt nem érdeklődött a közönség, hiszen a Válogatott gyilkos az utóbbi idők egyik legjobb Statham-filmje.)


Amerikában pénteken került bemutatásra Mark Wahlberg új filmje, a Broken City, mely itthon Megtört város címmel február hetedikén kerül bemutatásra. Wahlberg azon kevés színészek közé tartozik, aki képes jól megnyitni egy filmet, legutóbbi főszerepei szinte mindig legalább 20 millió dollár körüli nyitóhétvégi bevételt produkáltak. Azonban a Megtört város, melyet egyébként Russell Crowe "erősített", a nyitóhétvégéjén mindössze 8-9 millió dollárt fog termelni, ami meglepően alacsony összeg. (Persze tény, hogy Russell Crowe már jó ideje nem box office-tényező, de ettől még meglepően gyenge a kezdés.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!