Szekeres Viktor

Új tévécsatornát indít itthon a Comedy Central

Az MTV Hungary-t, a VIVA Televíziót, a Comedy Centralt és a Nickelodeont képviselő Viacom Hungary egy új csatorna, a Comedy Central Extra bevezetésével próbálja még jobban megvetni a lábát a magyar piacon.

Az Invitel és a Hello HD szolgáltatókkal való megegyezés után 5 százalékkal bővült a fiataloknak szóló filmeket és sorozatokat szolgáltató MTV Hungary és további 5 százalékkal a VIVA lefedettsége is. A Viacom emellett tovább bővíti csatornaportfólióját is: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát.

A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central kistestvérének számító adón a nézők angol nyelven magyar felirattal találkozhatnak a már megszokott Comedy-s humor egy kicsit extrémebb, karcosabb változatával. Olyan sorozatokra számíthatunk, mint a meglehetősen egyedi humorú Sarah Silverman Program, vagy a munkahelyi szerencsétlenkedéseket kiparodizáló Workaholics. Emellett itt láthatjuk az amerikai stand-up krémjét felvonultató adásokat, vagy éppen az Egyesült Államok napi politikáját kiparodizáló ál-hírműsorokat is, mint a 16 Emmy-díjas Daily Show, vagy a Colbert Report.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balintos #1
    Így is ugyanaz a műsor a Comedy Centralon mint két éve, a sorozataikat évente kétszer leadják és még új csatornát indítanak?