Szekeres Viktor

Végre moziba kerül George Clooney és Sandra Bullock scifije

A scifi műfajának rajongói már a projekt bejelentése óta várják a Gravity című scifit, melynek főszereplője Sandra Bullock és George Clooney, írója pedig Alfonso Cuarón.

A hollywoodi Warner Bros. Pictures stúdió végre kitűzte Alfonso Cuarón Gravity című scifijének amerikai premierdátumát. A sokak által várt film ezek szerint Amerikában október negyedikén kerülhet bemutatásra, a hazai premierről egyelőre még korai lenne beszélni. A nem túl kiemelt októberi időpontban egyébként még Vince Vaughn komédiája, a Deliver Man került bemutatásra, a Paranoia című thriller Liam Hemsworth és Gary Oldman főszereplésével, a Sin City: Dame to Kill For és a Sithek bosszújának 3D-s változata.

A Gravity forgatókönyvét Cuarón fiával, Jonásszal írta, a filmet 3D-ben fogják vetíteni a mozik. A történet egy bizonyos Dr. Ryan Stone-ról fog szólni (Sandra Bullock), aki első űrhajós küldetésén vesz részt orvosként, a hajót pedig a veterán Matt Kowalsky (George Clooney) irányítja. Egy rutin űrséta során azonban katasztrófa történik, az űrhajó megsemmisül, Stone és Kowalsky magára hagyva az űrben marad - mindenfajta kapcsolat nélkül a Földdel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #7
    ..ne már gravity, ezek egymáshoz fognak vonzódni, szerintem játszódhatna egy szobában két székkel, meg húzzonak vödröt a fejükre
  • wolruf #6
    Remélem a költséghatékonyság jegyében csak egy vödör flashback lesz a film, ami az űrben játszódik, az pedig csak közeli lesz az arcukra. Így már sci-fi is :D Váááá.
  • Zombee #5
    Szerintem a sztori érdekes, lehet ez jó film is.
  • Wittgen #4
    Akkor ez olyan, mint az Open water, csak itt nem lesznek cápák. Hja, biztosan sok esélye van a hepiendnek.
  • morden2 #3
    Ebbe mi a scifi? pár űrhajó már felrobbant az emberiség történetében...
  • runner78 #2
    Gondolom nem Alien-es lesz, hanem a szokásos "őrület határán" stílusú.
    Akkor viszont tuti megint egy béna film lesz.
    Nem értem miért nem tudnak jó sci-fi filmeket csinálni.
    Bár már az összes ilyen jellegű sorozatot is elkaszálták...
  • AZUL #1
    "komoly" történet.... mit fognak ebből kihozni...