Szekeres Viktor

Már jövőre láthatjuk az új Conan-filmet Schwarzeneggerrel?

Lehet, hogy már 2014-ben mozikba fog kerülni a The Legend of Conan című kalandos fantasy, ugyanis Arnold Schwarzenegger elmondása szerint a forgatásra még az idei évben sor kerülhet.

Ősszel került napvilágra a hír, hogy a Universal Pictures stúdió el akar készíteni egy új Conan-filmet, s a The Legend of Conan főszerepére nem mást szemeltek ki, mint Arnold Schwarzeneggert, aki korábban már kétszer eljátszotta a kimmériai harcost. Az Ain't It Cool News egyik újságírója a színész új filmje, az Erőnek erejével egyik vetítését követően beszélt Schwarzeneggerrel, s tudott meg egy-két információt az új Conanról.


Kalifornia állam egykori kormányzója elmondta, hogy a forgatásra valószínűleg még idén sor fog kerülni, s hogy annak helyszíne minden bizonnyal Új-Zéland lesz. A színész a projektről egyébként azt is elárulta, hogy a Universal stúdió képviselői keresték meg vele, és elismerték, hogy elődeik hibáztak akkor, amikor nem próbálták meg vele feléleszteni Robert E. Howard népszerű regényhősét. A stúdió ráadásul A-listás rendezőt és írót ígért Schwarzeneggernek a film kapcsán, valamint azt, hogy a történet az idős Conanról fog szólni, azaz kvázi a második rész közvetlen folytatásának is tekinthető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Regiujzenek #6
    Az "új Conan" nem hagyott bennem maradandó nyomot, míg a régiek máig emlékezetesek:

    Hard fantasy filmek

    Schwarzeneggerrel érdekes lenne Conan idősebb koráról készülő film, amikor már király volt.
  • Marinecorps #5
    Én is imádom a régi Conant (a zenéje isteni), és köpködtem Momoát már amikor felröppentek a szerepléséről a hírek. A film megtekintése után pedig arra jutottam hogy ő volt az egyetlen értékelhető (Ron Perlman-en kívül) abban a szemétben.
  • Garou #4
    Fuckyeah! Többször több helyen is el lett pofázva a rajongók által, hogy az öreget kell megkeresni, adni neki egy kellően nagy kardot, és mehet a hent! A regényhű Momoát meg köszönjük, megvolt, többet nem kéne.
  • Gauge #3
  • Zombee #2
    Moziban nézős lesz, az Erőnek erejévelt is alig várom. A Feláldozhatók 2-ben is tökös volt, öreg Terminator nem vén Terminator.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Jöhet! Ezerrel!