Szekeres Viktor

Új képek a Vasember 3-ből és a Wolverine-filmből

Míg várjuk a mostanság már áprilisban kezdődő mozis nyarat és a nagy reklámkampánnyal beharangozott szuperköltségvetésű filmeket, kettő újabb képeit is megnézhetjük.

Az Entertainment Weekly legújabb számában megjelent két kép az idei év két nagy képregény-filmjéből. A Vasember harmadik részéről van szó, valamint a Farkasról szóló filmről, melynek történései közvetlenül az eredeti X-Men-trilógia harmadik része után játszódnak. Az itthon április 25-én, Amerikában pedig nyolc nappal később bemutatásra kerülő Vasember 3-ban úgy tűnik, hogy még hangsúlyosabbá válik Tony Stark és Pepper Potts kapcsolata, már ha ítélni lehet a képből. (Vajon meghúzzák Pepper megölését, hogy még több motivációt adjanak Starknak?)

Klikk ide! Klikk ide!

A The Wolverine (magyarul: Farkas) promóképéből nem leszünk sokkal okosabbak, hiszen Logant láthatjuk egy tipikus pózban. A film előzetesét még mindig nem láthattuk - előfordulhat, hogy a Fox ki akarja várni, míg a főhőst alakító, a Nyomorultakért frissen Oscar-díjra jelölt Hugh Jackmanről nem a musical, hanem soron következő premierje kapcsán kezd el beszélni a közönség és a sajtó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Vagy a Lipton-reklámokban. :D
  • Loverman #4
    Jackman ugyanannyira énekes/táncos színész mint amennyire Rozsomák. Ezt akkor is bebizonyította amikor az Oscar gála műsorvezetője volt.
  • kalapos01 #3
    Azért nem annyira meglepő, szerintem már akkor sejteni lehetett, amikor kiderült, hogy Hooper rendezi. Onnantól biztos volt, hogy tényező lesz az Oscaron, s mivel Jackman mégiscsak táncos-énekes, szinte biztos volt, hogy ő fogja vinni a prímet a sok nem musicalszínész között.
  • Zombee #2
    A Wolverine magyarul Rozsomák, csak itthon a film a Farkas címet kapta, a kettő nem ugyanaz. Természetesen várom mindkettőt.
    Sosem gondoltam volna, hogy Jackmant egy nap Oscarra jelölik egy Nyomorultakért, bár sosem tartottam rossznak, de valahogy ilyen filmeket, alakításokat nem láttam tőle.
  • Fresh Duke #1
    25-én