Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a magyarok kedvenc krimisorozata

Fellélegezhetnek a Dr. Csont rajongói, hiszen kedvencük ősztől a 9. évaddal fog folytatódni. Ez legalább 3 szezonnyi muníciót jelenthet itthon, hiszen nálunk most ért véget a hatodik évad sugárzása.

Az amerikai Fox csatorna úgy döntött, hogy folytatja a Bones című krimisorozatot a 9. szezonnal. Az itthon Dr. Csont címen látható széria tehát 2013-ban nem csak tavasszal, hanem ősszel is látható lesz Amerikában, sőt, az évad második fele természetesen 2014-re is át fog nyúlni. A Dr. Csont által elért eredmény egyébként azért is figyelemreméltó, mert sosem tartozott a kasszasikerek közé Amerikában, legutóbbi epizódját is "csak" 7,3 millióan követték figyelemmel.

Itthon azonban annál sikeresebb a krimi, mellyel az RTL Klub a TV2 legnézettebb sorozatát, az NCIS-t kényszeríti a vert mezőnybe. A legutóbbi új Dr. Csont-epizódot majdnem egymillióan, egész pontosan 950 ezren látták az AGB mérései szerint, ami az éppen tévézők 23,3%-át jelentette. De a sorozat a kereskedelmi korosztályban még ennél is erősebb: az 504 ezer 18-49 éves néző 29,4%-os közönségarányt biztosított az RTL Klubnak pár hete hétfő este.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #2
    A magyarok kedvence ... azok közül amit országos lefedettséggel lehet látni (mert ugye ez jut el a legtöbb háztartásba). Hát nem túl nagy a választék :)
    Mindent elárul 'rólunk' ez az adat :)
  • AZTA #1
    Ha ez a kedvenc akkor milyen lehet a többi?