Szekeres Viktor

A Kick-Ass sztárja lehet az új Godzilla-mozi főszereplője

Jövő tavasszal kerül bemutatásra a Godzilla rebootja, melyben a pletykák szerint két óriáslény is szerepelni fog. De a filmben színészek is lesznek, úgy néz ki, hogy az egyikük a Kick-Ass sztárja.

Úgy tűnik, hogy a Legendary Pictures kiszemelte az új Godzilla-mozifilm főszereplőjét. A Deadline értesülései szerint a stúdió Aaron-Taylor Johnsont kívánja megszerezni a rebootra. Johnsont legtöbben valószínűleg a Kick-Assből, azaz a Ha/Verből ismerhetik, de nemrég az Oliver Stone-féle Vadállatok főszereplőjeként láthattuk, valamint az itthon nemsokára bemutatásra kerülő Anna Kareninában is kapott egy fontosabb szerepet.


Egyelőre viszont még nem lehet biztosra venni, hogy az aláírását, ugyanis a Gareth Edwards által rendezendő reboot forgatókönyvét (író: Max Borenstein) a napokban kezdte el átírni Frank Darabont, s a színész csak a végleges verzió elolvasását követően fog dönteni a produkcióban való részvételéről. A tervek szerint a forgatás már márciusban elkezdődne, nagyon halasztgatni nem lehet, hiszen a premier dátuma jelen állás szerint Amerikában 2014. május 16-a lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Legalábbis jó az esély rá, hogy az alapanyag jó lesz. Persze jó forgatókönyvet is el lehet kúrni.
  • Robb20 #4
    Nincs elírva, most márciusban kezdenék forgatni és 2014. májusában lenne a bemutató.
  • jamboox #3
    Ha Frank Darabont a forgatókönyvíró, akkor nagy baj nem lesz.
  • goldmember #2
    reboot my ass
  • AZUL #1
    márciusban kezdenék forgatni, s májusban meg már premier? itt valami nagyon el van írva....