Szekeres Viktor

Felkerült a netre az Eredet őszinte előzetese

Alkonyatok és Pókemberek után ismét egy komolyabb filmnek készült el az "őszinte előzetese". Ezúttal az Eredet poénos trailerét nézhetjük meg, ami alapján nem biztos, hogy elmentünk volna a moziba.

A ScreenJunkies csapat legújabb őszinte előzetesét egy igazi közönségkedvenc filmhez, az Eredethez készítette. Úgy tűnik, hogy a rajongók nem csak azt szeretik, ha a könnyedén szétszedhető filmek kapják meg a magukét, hanem azok is, amikért ők is oda vannak. Persze a videó minden bizonnyal nem csak a rajongókat fogja érdekelni, hanem az Eredetet szívből utáló kisebbséget is, hogy közben bólogassanak, hogy "lám, lám, ők megmondták".


Azonban ez a bólogatás nem biztos, hogy bekövetkezik, mivel még a ScreenJunkies sem nagyon talált fogást a filmen, csak pár trivialitást tálaltak, így a szórakoztató videó mindkét tábort egyfajta elégedettséggel töltheti el. Kíváncsian várjuk, hogy három gigantikus, 800 milliónál is több dollár bevételt hozó sikerfilmet követően Christopher Nolan következő filmjével is tud-e ekkorát kaszálni. Ha valóban ezt a szkriptet választotta, akkor jó esélye lehet rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stremix #5
    Az eleje és a vége nagyon jó, csak a közepe lett lapos.
  • NEXUS6 #4
    Szerintem jó volt.
  • Zolthen #3
    Ennek van valami értelme?
  • Darth Sith #2
    ez kicsit lapos lett.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Kezd kimerülni a csapat...