Szekeres Viktor

Tom Cruise itthon sem tudta sikerre vinni új akciófilmjét

Itthon sem Tom Cruise, sem pedig Ewan MacGregor új filmje nem robbantott bankot. Pedig az ember azt hitte volna, hogy a karácsony után sokan ki vannak éhezve az új filmekre.

Amerikában is közepesen szerepel Tom Cruise új filmje, a Jack Reacher, s itthon sem érdekelte különösebben a nézőket. Míg a Pi életét több, mint 35 ezren, A hobbit: Váratlan utazást pedig 28 ezren látták itthon hétvégén, addig a Jack Reacherre mindössze 18 022-en ültek be országszerte, ami erősen közepes eredmény és a hétvégi, magyarországi mozis toplistán csak a harmadik helyre volt elegendő. A filmet a UIP-Duna film 36 moziban kezdte el vetíteni és ezekre a vetítésekre 24,2 millió forint értékben adtak el jegyeket a multiplexek.


A hét másik hazai premierje, A lehetetlen sem robbantott bankot: a Pro Video által forgalmazott egyszerre érzelmes és kemény film 24 moziban csak 7 626 honfitársunkat érdekelte. Ez a toplistán 10,3 millió forint bevételt és egy gyenge hetedik helyet eredményezett. A 60 millió dollárból készült Jack Reacher Amerikában eddig 64 milliós bevételt ért el, míg A lehetetlen 3,4 milliónál tart, azonban míg előbb Amerikán kívül 55 millióig jutott el, addig utóbbi már majdnem 70 millióig.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Baromság. Nyilván azért látok moziban annyi popcornt meg nachost zabáló embert literes üdítőkkel meg 3d-s szemüveggel. Aki kajál. több mint plusz ezer forintot hagy ott, de az itthoni 70%-os 3D-s kihasználtság is mutatja, hogy lazán ráfizetnek a jegy árára 300 forintot.
  • endrev #1
    Még nem tűnt fel ugye senkinek (úgy értem senkinek, aki nem csak kommenteket ír), hogy nem a filmekkel van baj, hanem a pénztárcákkal...?