Szekeres Viktor

Itthon továbbra is tarol a Pi élete

Ismét megverte a Pi élete A hobbit: Váratlan utazást, és a nemzetközi trendeknek megfelelően nálunk is az év legsikeresebb filmjei közé fog kerülni, s talán a 300 ezer néző is meglesz.

A premiert követő héten hatalmasat nőtt a Pi életének hazai nézőszáma és ezzel a film sokak meglepetésére A hobbit: Váratlan utazást is letaszította a hazai toplisták éléről. Mindez persze nem lett volna akkora meglepetés, hiszen Peter Jackson fantasyjét egy héttel korábban mutatták be, azonban a Pi élete premierhétvégéje még jóval kevesebb nézőt érdekelt, mint a második hetes Hobbit, csak azután indult be a pozitív előjelű szóbeszéd.

Éppen ezért már meg sem lepődtünk azon, hogy múlt héten is az Intercom filmje volt a legnézettebb a hazai mozikban: a Pi életét 35 702-en látták csütörtökről vasárnapig, ami 52%-os csökkenést jelent az előző hétvégéhez képest - a film ezzel 187 561 nézőnél tartott. A hobbit: Váratlan utazás nézőszáma 61%-kal csappant meg az előző hétvégéhez képest, ami 28 223 nézőt jelentett, amivel a film 311 722 eladott jegyig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!