Szekeres Viktor

Pörgős lett a Da Vinci-tévésorozat hosszú előzetese

Lassítás és meztelenség már biztos lesz a Starz csatorna legújabb sorozatában, a Da Vinci's Demonsban, melyet a csúnyán lebőgött Flash Forward - A jövő emlékei készítője jegyez.

Valamilyen szinten az idén véget érő Spartacus-sorozatot is meg kívánják idézni a Da Vinci's Demons készítői, legalábbis ez derül ki a Starz csatorna újoncának legújabb előzeteséből, mely a napokban került fel a netre. Az áprilisban bemutatkozó szériát az a David S. Goyer jegyzi, aki a Flash Forward - A jövő emlékei című scifisorozatot vezette bele a földbe, s tette tönkre ezzel egy erősen közepes könyv remek alapkoncepcióját.


A történelmi fantasy főszereplője Tom Riles lesz, egyik fő partnerét pedig a Sherlock Irene Adlereként is ismert Lara Pulver fogja játszani. A Da Vinci's Demons természetesen erősen fikció lesz, meglehetősen modern formában fog szólni minden idők legnagyobb zsenijének ifjúkori, eddig még sehol sem mesélt történeteiről A művész, feltaláló, kardforgató, kiváló szerető, álmodozó és idealista Da Vinci intellektusával és képességeivel kvázi szuperemberként fog megjelenni a sorozatban, aki úgy érzi, hogy kezdi kinőni az őt körülvevő valóságot és idősíkot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #1
    na szegény davincsi is sorra került
    hajrá emberissség, okádjatok csak szorgalmasan