Szekeres Viktor

Kifacsart plakátot kapott az elmúlt évek egyik sikerhorrorjának folytatása

Alacsony költségvetésű horrorok ritkán robbantanak bankot, azonban Az utolsó ördögűzésnek mégis sikerült megsokszoroznia a készítésére fordított összeget. Nemsokára itt a folytatás.

Cinkosan kacsintanak össze a CBS Film legújabb filmjének, a The Last Exorcism Part II-nak készítői a nézőkkel, hiszen mégiscsak Az utolsó ördögűzés folytatásáról van szó, ami önmagában kissé ellentmondásosan hangzik, de mondhatjuk, hogy csak a közönség óhaja előtt hajt fejet a stúdió. Az utolsó ördögűzés még 2010-ben került bemutatásra (akkor a Lionsgate gondozásában), és a Daniel Stamm által 1,8 millió dollárból készített film hatalmas siker lett: Amerikában 41, a világ többi részén 27 millió dollár bevételt hozott.

A meglepetés mindössze annyi volt, hogy 2013-ig, egész pontosan március elsejéig kell várni arra, hogy a második rész bemutatásra kerüljön. A The Last Exorcism Part II-nak ugyan még nincs előzetese, de a "vicces" plakát érkezése arra utal, hogy már a trailer sincs messze. A hírek szerint a történet ott fog folytatódni, ahol az előző rész véget ért: Nellre rátalálnak, majd miután biztonságban visszatér New Orleansba, rádöbben, hogy nem emlékszik az elmúlt hónapok történéseire. Megpróbál új életet kezdeni, azonban a gonosz erő, mely korábban megszállta, visszatér.

A főszereplő természetesen ismét Ashley Bell lesz, a rendezői feladatokat pedig Ed Gass-Donnelly látta el a forgatás során. (Gass-Donnellynek mindössze két, elég ismeretlen filmje van eddig, a This Beautiful City és a Small Town Murder Songs.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!