Szekeres Viktor

Nézők választják ki egy sikersorozat epizódjának befejezését

Az egyik legsikeresebb amerikai krimisorozat, a Hawaii Five-0 készítői a CBS csatorna kérésére több befejezést is írtak következő epizódjukhoz, melyek közül a nézők fogják kiválasztani a nekik tetszőt.

Az amerikai televíziózás történetében először kerül arra sor, hogy a közönség válassza ki, hogy miképpen fejeződjön be egy főműsoridős sorozat éppen aktuális epizódja. Az "áldozati bárány" szerepét a Hawaii Five-0 című krimisorozat fogja betölteni, s a CBS csatorna a január 14-én sugárzandó epizód nézőivel fogja megszavaztatni, hogy melyik szereplő legyen a gyilkos. A szavazásra a Twitteren fog sor kerülni hashtagek (#theBoss, #theTA, #theStudent) segítségével.


A csatorna természetesen a nézők óhajának megfelelő befejezést fogják leadni. A jelenleg a harmadik szezonjában járó Hawaii Five-0 készítői ennek megfelelően három befejezést írtak az idei 12. epizód történetének, melyek természetesen nem csak a gyilkos személyében térnek majd el, hanem letartóztatásának következményeit tekintve is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!