Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Mozifilmnek rég volt ilyen brutális előzetese

Véres jelenetekben nem fog hiányt szenvedni az, aki tavasszal megnézi a Gonosz halottak feldolgozását, az Evil Deadet. Kérdés, hogy itthon láthatjuk-e moziban a filmet.

Ritkán látni ennyire kemény mozifilmes előzetest, mint ahogy a durvább horrorfilmek is el szokták kerülni a multiplexeket. Az Amerikában április 12-én bemutatásra kerülő Evil Dead készítői azonban láthatóan nem kispályáznak, s csak remélni lehet, hogy a premierre sem vágják szét a filmet - erre sajnos nincs biztosíték, hiszen egyelőre még nincs meg a hivatalos korhatár.


Mint ahogy arra sincs biztosíték, hogy jól fog sikerülni a Sam Raimi-féle, nyolcvanas évekbeli Gonosz halottak remake-je, de az biztos, hogy a fenti képsorok a horrorfilmek iránt rajongók kíváncsiságát fel fogják kelteni. Azok pedig, akik nincsenek oda a patakvérért és a brutalitásért, legalább tudják, hogy melyik filmet nem kell megnézniük tavasszal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bpeti72 #8
    Még a vér színét sem találták el, de azért karaj ez a sok répalé :D
  • Wittgen #7
    Remélem lesz nálunk is moziban, nem is tudom, mikor láttam utoljára olyan horror moziban, ami jóféle borzongással töltött el. Annak idején se a Blair witch, se a Szem nem hatott meg, a Jason és társai meg nem horror-filmek, hanem csak jóféle trancsírcuomók. Szóval egy kis borzongás jó lenne.
  • scagnetti #6
    "Na megint egy tipikus marhaság"

    Megint egy tipikus értelmetlen hsz!
  • moon08 #5
    Azt hiszem elő fog kerülni a polcról a díszdobozos változat amíg ez megjelenik. :D Gyerekkorom kedvenc horrorja. Nagyon jónak tűnik!
  • Zombee #4
    Azért ez nem ugyanaz, mint a Parajelenségek X, ahol attól kéne megijedni, hogy a szél csapkodja a budiajtót a folyosó végén, hanem egy 81-es kulthorror feldolgozása, ami jónak tűnik.
  • amozis #3
    Nekem pont ezt a reklámot dobta fel az oldal alja:
    "Lúgosítás? Lúgosító fogyás?
    Az elsavasodott szervezet nem képes
    megszabadulni a káros zsírszövettől."
    ...ebben lehet valami összefüggés???
    Hehe
  • AZTA #2
    Már látom ahogy a paródia filmben fut a pali felé a csaj, az meg jól fejbe rúgja és elszáll mint a győzelmi zászló.:D
  • lordzoltanus #1
    Na megint egy tipikus marhaság :D tetszik a csaj fején aza sok kecthap folt :D