Szekeres Viktor

A UPC-nél lesz RTL Klub HD

Várhatóan az év első felében elindul az RTL Klub HD-adása, melyet a UPC előfizetői már a start első napjától élvezhetnek, legalábbis erről született megállapodás.

Afféle újévi meglepetésként a UPC kábeltelevíziós kínálatában is megjelent az RTL II csatorna, amelyet belátható időn belül újabb fejlesztés, és együttműködés követ a cég közleménye szerint. A UPC kábeles előfizetői az RTL várhatóan 2013 első félévében elinduló nagy felbontású, HD-képminőségű változatát is rögtön az indulás napjától nézhetik.

A UPC a nemzetközi tapasztalatok alapján arra számít, hogy ez a fejlemény idén fordulatot hozhat a hazai HD-televíziózásban. A HD-adások széles körű elterjedését ugyanis eddig a nagyobb csatornakínálat hiánya, különösen a legnépszerűbb országos kereskedelmi televíziók távolmaradása hátráltatta. Az RTL HD-adásának elindulásával azonban teljessé válik a nagy felbontású kínálat, amely lényegesen szebb, a részleteket is jobban megmutató, élethűbb és élvezetesebb képet nyújt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #7
    VÉGRE! Ideje volt már -.- bár sejtettem h tavasszal alkotnak már valamit, tuti meg is újulnak.
  • asszongyahogy #6
    Hádében lesz az asztroshow? Már csak ez hiányzott az életemből.
  • Zombee #5
    Ennek a fosnak nem ősszel kellett volna elindulnia?
  • amozis #4
    Óó szegény technikai szakember gárda, mennyi-mennyi melójuk lesz...
    Most aztán kezdhetik felkonvertálni az összes Ressssszkessetek betőrők + Bud Spencer szériákat, hogy az idei Karácsonyra (mármegint) adásba kerülhessen, de már hádéban. Majd HD-ban reszkethetünk... Jee.
  • zola2000 #3
    Jah, meg a HD amcsi filmek (digitális platformon trollangol eredeti nyelven!) HD reklámokkal, közben HD maunika és HD való világ ajánlókkal!
  • akyyy #2
    Barátok Közt HD-ba, JEAH!
  • Irwine #1
    Majd akkor fognak elterjedni, ha a HD adások nem megfizethetetlen árú prémium csomagokban lesznek. Ennyi...