Szekeres Viktor

Újabb várt film premierje csúszik fél évet

Aki arra számított, hogy az Evil Dead mellett a Carrie feldolgozását, illetve új adaptációját is láthatjuk tavasszal, azt csalódás fogja érni, hiszen a horror premierje őszre csúszott.

A Sony Pictures bejelentette, hogy több, mint fél évvel elcsúsztatja a Chloe Grace Moretz főszereplésével forgatott Carrie című filmet. A Stephen King sokak szerint legjobb regényéből készült alkotás nem az első verzió lesz, hiszen 1976-ban Sissy Spacek főszereplésével már készült egy film. Kimberly Peirce (A sereg nem enged, A fiúk nem sírnak) rendezésének amerikai bemutatója eredetileg március 15-én lett volna, így viszont csak október 18-tól lehet megnézni a horrort, a Paranormal Activity 5 előtti héten. (A film közvetlen vetélytársai a Luc Besson-féle Malavita című akciókomédia és a The Seventh Son című fantasy lesz.)

A Sony filmjének eredeti premierdátumát egy másik Sony-produkció kapta meg, az eredetileg The Hive címen futó The Call, mely egy thriller Halle Berry és Abigail Breslin főszereplésével. A Sony ugyancsak elcsúsztatta a George Clooney-féle Monuments Men bemutatóját december 16-ról december 18-ra, valamint az eredetileg az október 18-i dátumon bemutatni tervezett No Good Deed című thriller is később kerül a mozikba, egész pontosan 2014. január 17-én.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    egyetlen 30-40 éves klasszikus rebootja sem ér fabatkát sem. a mai hollywoodot szerintem lelkiismeret furdalás nélkül le szabad tölteni, pénzt adni ezekért a szarokért? ugyan már.