Szekeres Viktor

Itthon is indul a Dr. Csont testvérsorozata

Nem sokkal az amerikai finálét követően itthon is képernyőre kerül az elmúlt év egyik legjobbnak tartott új sorozata, amely a hazai keresztségben a Csont nélkül címet kapta.

Egy időre a spinoffok napjává válhat a hétfői nap az országos kereskedelmi csatornákon. Ekkor látható ugyanis a TV2-n az NCIS és az NCIS: Los Angeles, melyek egymás testvérsorozatainak számítanak. Az RTL Klub eddig a Dr. Csonttal jelentkezett hétfőnként, valamint a Showder Klubbal, azonban utóbbi szezonja véget ért, így a csatorna bemutathat egy új sorozatot. Az RTL Klub választása pedig teljesen véletlenül a Dr. Csont testvérsorozatára, a The Finderre esett, melyet itthon Csont nélkül címmel láthat a közönség január hetedikétől, 22:10-es kezdéssel.


A Csont nélkül Booth ügynök egyik barátjáról, egy egykori katonáról szól, aki intuíciói és "különleges képességei" segítségével remekül tud megtalálni elveszett dolgokat. Érdekesség, hogy az új sorozatot a szokásos időben a Dr. Csont fogja felvezetni éppen azzal az epizóddal, melyben először bemutatkoznak a Csont nélkül szereplői. Az eredeti sorozat rajongói számára pedig jó hír lehet, hogy a későbbiekben is lesz olyan Csont nélkül-epizód, melyben feltűnik a Dr. Csont egyik állandó szereplője.

Szomorú aktualitás, hogy a Csont nélkül egyik főszereplője a 2012-ben elhunyt Michael Clarke Duncan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Quno Jedi #3
    Na én nagy Bones fan vagyok, de ez a spinoff, ez szar volt velejéig. Hiteltelen karakterekkel, ultrabéndzsa sztorival, inkább paródiának tűnt, de sajnos a saját maga paródiájának. Én nem csodálom, hogy bukott, mert majdnem nézhetetlen.
  • Griphons #2
    Kár hogy a Fox elkaszálta 13 rész után, de hát mit lehet várni az amcsiktól?
  • Zombee #1
    Legalább végre leadják a Csontból a 6/19-et, amiben bemutatkoznak az új sorozat szereplői. Nem számít, hogy már a 7. évad is megy, ezt a részt kihagyták, amikor a 6. évad ment, a 18. után a 20. rész következett. Ezért nem nézünk semmit sem a tévében.