Szekeres Viktor

Guy Ritchie tévésorozatot fog készíteni

Guy Ritchie eredeti, saját filmekkel indította rendezői pályáját, azonban az elmúlt években csak nem túl fantáziadús stúdióprojektek rendezése jutott neki. Talán jövőre ismét megmutathatja, hogy mennyire kreatív.

Lehet, hogy nemsokára ismét az igazi Guy Ritchie-t láthatjuk viszont. A rendező pályája annak idején még olyan alapfilmekkel indult, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a Blöff, a folytatás pedig egy kisiklástól (Hullámhegy) eltekintve ugyancsak korrekt volt (Revolver, Spíler), azonban az angol az elmúlt években olyan stúdiófilmek rendezésére adta a fejét, melyeket nem ő írt, s természetesen sem a Sherlock Holmes, sem a Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték nem sikerült túl emlékezetesre.

Nemsokára azonban lehet, hogy ismét láthatjuk, hogy mire képes Ritchie úgy, hogy nincs megkötve a keze, hiszen bár nem moziban, hanem tévében, de láthatjuk a The Few című II. világháborús drámát, melyet ő jegyez rendezőként. A BBC tévésorozatának történetéről ugyan nem lehet sokat tudni, azt azonban igen, hogy főszereplői az angol királyi légierő pilótái lesznek. A szereposztás jelenleg is tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!