Szekeres Viktor

A warez káros lehet az egészségre

A John Dies At The End ('John meghal a végén') új előzetese vicces formában hozza a kalózverziók letöltőnek tudomására azt, hogy a warez káros lehet az egészségre.

Vicces, új előzetes kapott Don Coscarelli régóta várt filmje, a John Dies At The End. A sokak által már nagyon várt horrorkomédia legújabb trailere azt hirdeti, hogy a film premierje napján letölthető lesz legálisan, így teljesen felesleges kalózverziót beszerezni belőle, ráadásul az még különböző, az egészségre káros mellékhatásokkal is járhat, melyet a mellékelt videóban prezentálnak is a készítők.


Az agyeldobósan elszállt független film december 27-e óta érhető el az iTunes-on és VOD formában, a mozis bemutatójára csak január végén fog sor kerülni Amerikában. A pár évtizeddel ezelőtt főleg bé-filmeket készítő Coscarelli (A vadak ura, a Fantazma és Agyrém címeken ismert Phantasm-sorozat négy része) legutóbbi tíz éve rendezett mozifilmet, a Bubba Ho-Tepet, mely zsenialitásának köszönhetően mindenképp várakozással lehet tekinteni a John Dies At The End elé, mely főszerepében Chase Williamset, Rob Mayest és Paul Giamattit láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    A Bubba Ho-Tep hatalmas film. Elég beteg alapötlet, de épp ettől is zseniális, no meg persze Bruce Campbelltől. A vadak ura is remek, a Phantasm sorozatot ugyan nem vágom, de így is remélem, hogy legalább a rétegmozikba eljut ez a filmje is. Mókásnak tűnik.