Szekeres Viktor

Neten 2013 egyik legjobban várt zombifilmjének első percei

Felkerült a sokak által várt Warm Bodies című zombifilm első pár perce a netre, mely alapján talán lesz, aki eldönti, hogy érdekli-e őt a Jonathan Levine által rendezett alkotás.

Sokáig kissé szkeptikusan állhattunk hozzá a Warm Bodies című zombifilmhez, melyet Amerikában február elsején tervez bemutatni a Summit Entertainment, hiszen a leírás alapján valami romantikus mozinak tűnt. Azonban az elég elvetemült előzetesből kiderült, hogy kifejezetten ígéretes próbálkozásról van szó, amely bár nem lesz mindenkinek kenyere, mégis valószínűleg sokaknak bejöhet.


S nem csak azért, mert a Zombieland mellett az elmúlt öt évben ez lesz az első zombifilm a mozikban, ami nem a Resident Evil-sorozathoz tartozik, hanem azért is, mert az a Jonathan Levine rendezi, aki a tavalyi év egyik top5-ös filmjét, a Fifti-fiftit is letette az asztalra. Persze semmi biztosíték sincs arra, hogy a trailer hangulatát a teljes film hozni fogja, de talán a Warm Bodies fent megnézhető remek első négy perce segíthet a bizonytalanoknak a döntésben, hogy érdemes-e megtekintésre a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #2
    Jah ez tényleg jó lesz.
  • gopher #1
    Szerintem érdemes lesz megnézni. Legjobb rész a trailerben, mikor mutatja az igazi embereket, akik "még tudtak egymással kommunikálni", és mindenki a mobilját nyomkodja :D