Szekeres Viktor

Csúnyán leszerepelt itthon a Fluor film

Múlt hétvégén két magyar film is nagyon gyengén szerepelt a mozikban. Sem a közönségbarát romantikus komédia, sem a szupersztárról szóló dokumentumfilm nem érdekelt sok nézőt.

Az "utolsó utáni pillanatban" derült ki, hogy múlt héten a Fórum Hungary bemutatja a Fluor filmet, mely a neten hatalmas népszerűségnek örvendő rapperről szóló dokumentumfilm. Hiába kapott azonban szinte csak pozitív kritikákat a magyar produkció, a közönséget nem nagyon érdekelte - sem azokat, akiknek szólt volna, sem pedig a rajongókat, igaz utóbbiak távolmaradásán egy percig sem szabad csodálkozni.


A hat moziban játszott Fluor film hétvégén 178 honfitársunkat késztette jegyvásárlásra, s ezzel a teljesítményével természetesen közelébe sem került az ünnep előtti hétvége legsikeresebb tíz filmjének. Ennél 137,5 ezer forintnál több bevételt ért el a múlt hét másik hazai filmpremierje, azonban összességében az Intim fejlövés rendezőjének új próbálkozása, a Nejem, nőm, csajom is hidegen hagyta a hazai mozizókat. A romantikus komédia 7 977 nézője a toplista negyedik helyére volt elegendő.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #13
    Igénytelen gagyi retek, amivel retrodiszkókban és Alekosz nótatévés fellépésein ijesztgetik a népet. Ráadásul náluk sokkal jobb zenekarok nem adhattak ki lemezt a 80-as években, ezeket a retkeket meg futtatta az Erdős Péter. Az meg hogy manapság "Neoton Família Sztárjai" néven nosztalgiáznak, minősíthetetlen.
  • Atyuska #12
    Elég ciki, hogy a Fluor filmhez állami pénzból kaptak támogatást a nem olcsó DCL kópiához.
  • Szefmester #11
    Ilyen szempontból a macskás videók a média istenei! Szóval több cicás kutyás filmet a mozikba/tévékbe.
  • zolis #10
    "neten hatalmas népszerűségnek örvendő rapperről szóló dokumentumfilm"

    Ilyen szempontból bármelyik youtube-sztárról lehetne filmet forgatni, ráadásul azt még valószínűleg meg is néznék. Egyébként ezekre a magyar produkciókra ki ad pénzt, ha nem nézi őket senki?
  • IMYke2.0.0.0 #9
    "Kivéve a Neotont, mert az egy hulladék"...
  • Zombee #8
    Az MTV Ikon más, ott olyanok előtt tisztelegnek, akik előtt. Kivéve a Neotont, mert az egy hulladék, ráadásul letérdeltek Erdős Péternek.
  • Szefmester #7
    Ugyanmár.. az ilyen tehetségtelenség kutató pénzbefizetős ripacsai csak akkor lennének igazi sztárok ha kihalna az emberiség!

    A szörnyű az hogy egy ilyen Takács Nikolasznak vagy kinek már olyan műsort csinálnak hogy más "sztárok" adják elő a legjobb dalait. Lehet neki vagy kettő olyanja... Egy MTV Icon Tankcsapda/Ákos/Neoton/Nagy feró alatt más magyar sztárok (Zanzibár, Lovasi András, KFT, Für Anikó, Sub Bass Monster stb) által előadott nagy slágerek még érthetőek, de ezek a kis tévés celebkezdemények... Szégyen hogy ez kell az embereknek.
  • Nethyrrea #6
    "szupersztárról szóló"....

    hö? ennyire alacsony már az ingerküszöbe kicsiny birka népünknek hogy egy ilyen suttyót is szupersztárnak titulálunk?
  • Polemius #5
    "Csúnyán leszerepelt itthon a Fluor film"

    Arról lehet tudni, hogy külföldön miként teljesít? :)
  • Szefmester #4
    Valaki elmagyarázná az első videó címét?

    Fluor film - magyar szinkronos előzetes...

    Netán nem magyarul készült és szinkronizálni kellett? Vagy annyira ostoba volt a szövegkörnyezet és annyira érthetetlen az egész hogy megpróbálták egy szinkronnal megmenteni? Vagy csak ennyire gyökér volt a feltöltője (aki gondolom a marketinges, vagy a Fluorhoz közeli egyén)?